افتتاح فاز 1 پروژه قطار شهری شیراز از اولویت‌های مهم دولت دهم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۶۷۱
وزير كشور:

افتتاح فاز 1 پروژه قطار شهری شیراز از اولویت‌های مهم دولت دهم است

وزیر کشور گفت: افتتاح فاز1 پروژه قطار شهری شیراز از اولویت‌های مهم دولت دهم است که امیدواریم با تلاش بیشتر، هر چه سریع‌تر شاهد به بهره‌برداری رسیدن آن باشیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مصطفی محمد نجار امروز در حاشیه بازدید از پروژه قطار شهری شیراز، با بیان اینکه پروژه قطار شهری شیراز جزو پروژه‌های مهر ماندگار است، تصریح کرد: افتتاح فاز 1 پروژه قطار شهری شیراز از اولویت‌های مهم دولت دهم است که امیدواریم با تلاش بیشتر هر چه سریع‌تر شاهد به بهره‌برداری رسیدن آن باشیم.
 
وی بیان کرد: رئیس جمهور نسبت به افتتاح پروژه‌های مهر ماندگار نظر ویژه‌ای دارد و از مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواسته است که نسبت به اجرا و تکمیل آنها اقدام کنند.
 
وزیر کشور ادامه داد: طول فاز 1 پروژه قطار شهری شیراز حدود 10.5 کیلومتر است که تنها 1.5 کیلومتر آن باقی ‌مانده است.
 
نجار خاطرنشان كرد: مقایسه پروژه های در حال اجرا در استان ها و شهرهای مختلف كشور غیر منطقی است؛ چراکه هر پروژه ای كه در هر استان و یا شهری اجرا می شود، ویژگی های خاص خود را دارد و نمی توان روند پیشرفت و یا عدم پیشرفت آنها را بدون در نظر گرفتن شرایط با هم مقایسه كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار