وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:
تمرکز بر روی فرآوری چای و خرید کیفی چای از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی چای ایرانی را جزء سالم ترین چای های دنیا عنوان کرد و گفت: اکثر چای های وارداتی افزودنی و طعم دهنده های غیر مجاز دارند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، خلیلیان گفت: تمرکز بر روی فرآوری چای یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است که از سال گذشته صورت پذیرفت و نتایج آن بسیار مثبت بود.
وی در خصوص دیگر برنامه های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی از تولید چای داخلی، خاطر نشان کرد: خرید کیفی چای و تمرکز روی خریدها از دیگر برنامه های این وزارتخانه بود که از سال 90 در دستور کار قرار گرفت و با اولویت قرار دادن خرید چای درجه یک و سپس درجه دو بستر افزایش کیفیت چای تولید داخل فراهم شد.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: قیمت خرید تضمینی چای درجه یک از کشاورزان نسبت به درجه 2 افزایش یافت که این در سال گذشته باعث افزایش کیفیت و کمیت چای داخلی شد.
خلیلیان افزود: در گذشته خریدها مبنا و چارچوبی نداشت و کشاورز هر نوع چای را با هر کیفیتی تحویل می داد و پولش را دریافت می کرد و یا دفترچه نویسی می کرد اما از سال گذشته این روند کنار گذاشته شد و محصولات بر اساس کیفیت و قیمت های متفاوت خریداری شد تا برای ارتقا کیفیت و کمیت ایجاد انگیزه شود.
تولید چای داخل تامین کننده 30 درصد نیاز کشور است
وی عنوان کرد: میزان تولید چای داخل تامین کننده نیاز کشور نیست و تنها 25 تا 30 درصد آن را تامین می کند لذا 75 تا 80 درصد نیاز کشور باید وارد شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.