کد خبر:۱۹۴۴۶۶
مسئول سازمان بسيج دانشجويي گلستان:
شهدا جاودانگي هجرتشان را با خون سرخ خود به اثبات رساندند
مسئول سازمان بسيج دانشجويي استان گلستان گفت: شهدا جاودانگي هجرتشان را با خون سرخ خود به اثبات رساندند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، علي لشكر بلوكي عصر روز گذشته در جمع دانشجويان جهادگر دانشگاه آزاد گرگان كه در شبستان امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد، تصريح كرد: جهادگران هجرت را از جايگاهي شروع كردند كه ميتواند آغازگر حركتي جهادي موثر و عميق باشد.
وي افزود: شهيدان در دفاع از ارزشها هجرت كردند و امروز دانشجويان براي سوق دادن اين تفكر و ادامه راه شهدا به روستاهاي محروم هجرت ميكنند كه اين حركت، حركتي مقدس و تاثيرگذار خواهد بود.
مسئول بسيج دانشجويي گلستان بيان داشت: دانشجويان بايد با تمام وجود وارد عرصه شوند تا حداكثر بهرهبرداري در حوزه اثرگذاري و اثربخشي محقق شود.
لشكر بلوكي تحقق فرامين مقام معظم رهبري، تقويت روحيه خودباوري، اعتماد، ايجاد انگيزه و نشاط را از اهداف اصلي اردوهاي هجرت دانشجويي بيان كرد.
وي با اشاره به سخن مقام معظم رهبري در خصوص حضور جوانان در روستاهاي محروم ادامه داد: قطعا اردوهاي جهادي بنا به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر اينكه حضور يك جوان مومن، متدين و متشرع در يك مجموعه روستايي و در بين مردم، مظهر تجسم آيه قرآن است، حركتي بسيار موثر و تاثرگذار مي باشد.
مسئول ناحيه بسيج دانشجويي گلستان گفت: امروز دشمن به طور جدي جنگ نرم را طراحي كرده است و نخبگان و جامعه بايد هوشيار باشند و با عزم و اراده در مقابل جنگ نرم دشمن قد علم كنند و به انتقال ارزشهاي اسلامي و ديني در روستاهاي محروم بپردازند.
لازم به ذكر است، اين مراسم با حضور مديركل بازرسي و مشاور جوانان استانداري، مسئول بسيج سازندگي استان و مدير كل كتابخانههاي استان گلستان برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰