نشست خبري سخنگوي قوه قضاييه - 1
دعوت 150 مطلع از نهادهای مختلف به دادگاه فساد مالی
محسنی اژهاي با تاکید بر وجود تعداد متهمان و مطلعان فراوان در پرونده فساد مالی گفت: 150 مطلع در اين خصوص به دادگاه دعوت شدند و براي 18 نفر ديگر كيفرخواست صادر شده است.
به گزارش خبرنگارسياسي «خبر گزاري دانشجو»، حجت الاسلام والمسلمين محسنياژهاي سخنگوي قوه قضاييه بعد از ظهر امروز در سي و دومين نشست خبري خود در جمع خبرنگاران با اشاره به ابعاد مختلف پرونده فساد بزرگ اقتصادي اخير گفت: بررسي حسابها و حسابرسي داراييهاي متهمانان هجم زيادي از فعاليت قوه قضاييه را شامل شد؛ بهعنوان مثال آنها با دادن رشوه به كارشناس بانك تسهيلات پنج ميلياردي را با وثيقه يك تا دوميلياردي دريافت مي كردند.
وي با اشاره به همكاري قوه قضاييه با دولت و مجلس گفت: در اين پرونده با وجود دستگيري مديران برخي كارخانهها قوه قضاييه نگذاشت براي نمونه كارخانه اهواز با نزديك به 7 هزار پرسنل تعطيل شود.
اژهاي با اشاره به وجود تعداد متهمان و مطلعان فراوان در اين پرونده گفت: 150 مطلع در اين خصوص به دادگاه دعوت شدند و براي 18 نفر ديگر كيفرخواست صادر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.