برنامه‌های مناسبی برای استفاده از دانشجویان اهل قلم داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۴۵۷
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در طرح ضیافت اندیشه:

برنامه‌های مناسبی برای استفاده از دانشجویان اهل قلم داریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: برنامه‌های مناسبی برای استفاده از دانشجویان اهل قلم و فعال در حوزه رسانه‌های مجازی در این دانشگاه داریم و قطعا از این دانشجویان برای برنامه‌های مختلف استفاده می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری شب گذشته در افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به حضور 260 دانشجو در این طرح تصریح کرد: برنامه های مناسبی برای استفاده از دانشجویان اهل قلم و فعال در حوزه رسانه های مجازی خواهیم داشت.

وی توجه به مباحث فرهنگی و مبانی دینی در دانشگاه ها را بسیار ضروری دانست و افزود: امسال 260 دانشجو در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شرکت می کنند که در پایان با شرکت در کلاس های این طرح موفق به گذراندن چهار واحد درسی گروه معارف می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: امسال در اجرای این طرح از اساتید برجسته ای استفاده شده تا شاهد خروجی خوبی در زمینه های مختلف دینی و فرهنگی پس از اجرای طرح ضیاف اندیشه باشیم.

شکاری بر ترغیب دانشجویان نسبت به شرکت در مباحث دینی تاکید کرد و گفت: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی از مباحث مهمی است که باید نسبت به برگزاری آن در دانشگاه ها توجه خاصی صورت گیرد و باید دانشجویان را برای حضور در فعالیت های دینی و فرهنگی ترغیب کنیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار