کد خبر:۱۹۷۶۹۴
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه شیراز:
دشمن برای تخریب چهره انقلاب اسلامی با فتنه اقتصادی وارد میدان شده است
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه بقیةالله (عج) شیراز گفت: هم اینك دشمن برای تضعیف نظام و تخریب چهره انقلاب اسلامی، با فتنه اقتصادی وارد میدان شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مجید وامق امروز در جمع سرگروه های طرح صالحین در سپاه بقیةالله (عج) شیراز با بیان اینكه دشمن در برهه های زمانی مختلف دست از فتنه انگیزی بر نمی دارد، گفت: هم اینك دشمن برای تضعیف نظام و تخریب چهره انقلاب اسلامی، با فتنه اقتصادی وارد میدان شده است.
وی با اشاره به اینکه دشمن از طریق فتنه اقتصادی سعی در ناآرام كردن اوضاع اجتماعی دارد، بیان کرد: شیعه در مقطع حاضر دو رسالت خطیر بر عهده دارد؛ نخست اینكه سنت و سیرت سیاسی، اعتقادی و اجتماعی اهل بیت (ع) را ترویج، و ولایت فقیه را به عنوان ستون اصلی این خیمه پشتیبانی كند و دیگر اینكه با مصائب و سختی هایی كه در این راه از سوی دشمن متحمل می شود، حلم، بردباری و صبر را پیشه سازد.
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه بقیةالله (عج) شیراز با اشاره به كلام امام علی (ع) در تعریف شیعه واقعی گفت: شیعه واقعی و دوستدار اهل بیت (ع) كسی است كه اگر در راه ارزش ها و آرمان های دینی، فقر و بلا سرتاسر زندگی او را فراگیرد، دست از عقاید خود برندارد و استوار باقی بماند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰