دیدار معاون فرهنگی دانشگاه گیلان با مدیرکل اداره ارشاد استان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۴۹۲

دیدار معاون فرهنگی دانشگاه گیلان با مدیرکل اداره ارشاد استان

نشست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان با مدیرکل جدید اداره ارشاد این استان با هدف تبادل تجربیات و همکاری‌های فرهنگی مشترک برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، روز گذشته نشست شاکری نیا، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان با حاذق نیکرو، مدیر کل جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان با هدف تبادل تجربیات و همکاری های فرهنگی مشترک برگزار شد.
 
در این نشست مدیر کل جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان محورهای مهم فعالیت های این اداره کل را تقویت چهار حوزه اسلام ناب محمدی (ص)، انقلاب اسلامی، ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ ملی و بومی برشمرد و گفت: این سازمان از فعالیت های تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه مؤسسات آموزش عالی استان در این زمینه ها حمایت می کند.
 
حاذق نیکرو فعالیت های فرهنگی را در سطح این استان حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد که با کمک اساتید و صاحبنظران دانشگاه گیلان، این مهم با تشکیل اتاق فکر تحقق یابد.
 
شاکری نیا، رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه های این استان نیز در این نشست آمادگی جامعه دانشگاهی استان را جهت هر گونه همکاری فرهنگی اعلام کرد.
 
وی افزود: به برکت نظام جمهوری اسلامی ظرفیت های بسیار خوبی در دانشگاه های این استان مهیا شده است که باید از این قابلیت ها به نحو شایسته استفاده کرد.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان راه اندازی پژوهشکده گیلان شناسی و جذب دانشجو در رشته های ایرانشناسی، معماری و هنر و رشته های علوم انسانی را از جمله این ظرفیت ها عنوان کرد.
 
در پایان این دیدار مقرر شد تا با حضور کارشناسان دو دستگاه، تفاهم نامه همکاری های مشترک تدوین و اجرایی شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار