پوشش و طراحی لباس‌ها به ترویج فرهنگ حجاب کمک می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۵۷۸
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اراک:

پوشش و طراحی لباس‌ها به ترویج فرهنگ حجاب کمک می‌کند

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اراک گفت: برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و ارائه پوشش و طراحی لباس‌ها در آن، به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب کمک می‌کند.
محمد رحیم بیرقی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، تصریح کرد: برپایی غرفه های پوشش حجاب و عفاف در نمایشگاه های مختلف بویژه در نمایشگاه کنونی بین المللی قرآن ترویج حجاب و عفاف را توسعه می دهد.

وی افزود: می توان برای جذب بیشتر مخاطبان بخش ويژه‌ای در نمايشگاه‌ها و جشنواره‌ها به موضوع عفاف و حجاب اختصاص داد و در نمايشگاه‌های مختلفی همچون نمايشگاه‌های بين‌المللی كتاب و قرآن با برپايی غرفه عفاف و حجاب به تبليغ و ترويج در اين زمينه بپردازيم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اراک بیان داشت: با برپایی نمايشگاه دائمی مد و لباس، مدل‌های پوشش اسلامی را برای جوانان ارائه كنيم.

بیرقی برپایی غرفه های پوشش حجاب در نمایشگاه ها را برای انتقال مفاهیم حجاب از روش ها و ابزارهای جدید دانست و گفت: این مهم پذیرش جوانان و دانشجویان را به همراه دارد.
 
وی گفت: در گذشته پوشش با دیدگاه سنتی اجرا می شد؛ اما در حال حاضر خوشبختانه برای ترویج این مهم در بین خانواده ها با نگاه زیباتری از پوشش عفاف و حجاب می توان از ابزارهای به روزتری استفاده و به جوانان عرضه و ارائه کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اراک با اشاره به رواج فضای بدحجابی در جامعه گفت: پوشش و طراحی و عرضه کردن لباس ها و چادرهای اسلامی در نمایشگاه ها کمک موثری به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی می کند و دختران جوان امروزی ما با این نوع پوشش جذب چادر بعنوان حجاب برتر می شوند.

بیرقی بیان داشت: این مهم در نمایشگاه ها با پرداختن به موضوع عفاف و حجاب نیاز به تقویت و توسعه حجاب دارد.

وی با بیان اینکه برخی چادر را یک وسیله دست و پاگیر در جامعه فرض می کنند، افزود: چادر یک حجاب برتر و کامل برای بانوان است و با طراحی چنین چادرهای اسلامی نمی توان آن را یک وسیله دست و پا گیر تلقی کرد.

وی ضمن ارزیابی حجاب توسط جامعه، رسانه و دانشگاه بیان داشت: مردم جامعه ما با رسانه زندگی می کنند و رسانه ها نقش بسزایی در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دارند، ولی رسانه ملی در این زمینه یا کوتاهی کرده و یا ضربه به جامعه اسلامی زده است.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اراک ادامه داد: رسانه ملی با پخش برخی سریال ها در این زمینه نقش منفی ایجاد کرده است.

بیرقی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اراک نیز در این زمینه بخوبی کار شده است و با حضور کارشناسان، مشاوران، اساتید، گروه های آموزشی تذکر لسانی به دانشجویان تقویت شده است و اساتید توانسته اند با گفتگوهای مشفقانه، صمیمانه و با تذکر لسانی این مهم را تا حدودی برطرف کنند.

وی با تاکید بر توجه بیشتر این مقوله در جامعه اسلامی گفت: خانواده، مدرسه و سپس دانشگاه می تواند نقش مهمی را در نهادینه کردن باورهای دینی فرزندان داشته باشد تا با برنامه ریزی صحیح در بین خانواده ها و گسترش و گرایش خانواده ها به موضوع عفاف و حجاب بیشتر شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اراک افزود: باید مساله حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها توسط روسای دانشگاه ها به‌ طور جدی پیگیری شود، اما لازمه آن متحد شدن پوشش دانشجویان نیست.
 
بیرقی ماهواره و اینترنت و الگو برداری جوانان از مدها و نحوه پوشش شخصیت های این شبكه ها را یكی از عوامل مهم رواج بدحجابی در جامعه عنوان کرد و گفت:مسئولان باید در این زمینه جوانان را نسبت به این مهم آگاه کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار