85 رشته مصوب در مقطع دكترا در دانشگاه بوعلي‌سينا فعال است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۱۹۹
رئيس دانشگاه بوعلي‌سيناي همدان:

85 رشته مصوب در مقطع دكترا در دانشگاه بوعلي‌سينا فعال است

رئيس دانشگاه بوعلي‌سيناي همدان گفت: در حال حاضر 85 رشته مصوب در مقطع دكترا در دانشگاه بوعلي‌سيناي همدان فعال است.
محمدعلي زلفي‌گل در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، در خصوص موقعيت آموزش عالي استان همدان گفت: تعداد 5 دانشگاه مستقل دولتي در استان همدان فعاليت دارند كه اين موقعيت در سطح كشور كم‌نظير است.

وي افزود: افتخارات پيشرفت‌هاي بسياري در عرصه‌هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي، عمراني، دانشجويي و ورزشي توسط اين دانشگاه‌ها كسب شده‌است كه گسترش تحصيلات تكميلي در دانشگا‌ه‌ بوعلي‌سينا و افزايش رشته‌گرايش‌ها در مقاطع دكترا و كارشناسي ارشد از جمله مهم‌ترين اين موفقيت‌هاست.
 
رئيس دانشگاه بوعلي‌سيناي همدان تصريح كرد: با كسب مجوز فعاليت 5 رشته جديد در مقطع دكترا از سوي وزير علوم، از برخي دانشگاه‌هاي بزرگ كشور در اين زمينه پيشي گرفته‌ايم.
 
زلفي‌گل گفت: این در حالی است که در حال حاضر 85 رشته مصوب در مقطع دكترا در دانشگاه بوعلي‌سيناي همدان فعال است.
 
وی تاكيد كرد: اين موفقيت‌ها و پيشرفت‌ها به همت همه مسئولان و دانشگاهيان استان همدان به دست آمده است و همچنين انتظار حمايت‌هاي ويژه از سوي وزارت علوم و ساير مسئولان را داريم. 
پربازدیدترین آخرین اخبار