دولت میانمار مانع از حملات وحشیانه بودائیان افراطی به مسلمانان شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۳۵۶
دبیر نشست همدردی با مسلمانان میانمار:

دولت میانمار مانع از حملات وحشیانه بودائیان افراطی به مسلمانان شود

دبیر نشست همدردی با مسلمانان میانمار با اشاره به کشتار و ظلم و جنایت بی‌رحمانه مسلمانان توسط بودائیان گفت: دولت میانمار باید مانع از حملات وحشیانه این بودائیان افراطی به مسلمان شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام سید میثم عباس در نشست همدردی با کشتار مسلمانان میانمار که شب گذشته در تالار شهید صدر مجتمع عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به این که مدعیان مبارزه با تروریست در قبال کشته شدن فردی تروریست در سوریه جنگ رسانه ای به راه می اندازند، گفت: مجامع بین المللی در برابر کشتار دسته جمعی مسلمانان مظلوم میانمار سکوت کرده است.
 
وی افزود: رسانه ها و شبکه های تبلیغاتی در کشور باید صدای اعتراض مراجع شیعی را به جهانیان مخابره کنند تا دفاع شیعیان از مسلمانان به گوش همه دنیا رسانده شود.
 
دبیر نشست همدردی با مسلمانان میانمار با تاکید بر اینکه بررسی مسائلی مثل کشتار مسلمانان میانمار از نظر قومیتی و شیعی و سنی بودن کار اشتباهی است، خاطرنشان کرد: باید به تبعیت از مقام معظم رهبری گروه های سیاسی و مذهبی جنایات و کشتار بی رحمانه مسلمانان میانمار را محکوم كنند.
 
سید میثم عباس افزود: امروز در همه جهان شخصیت امام خمینی(ره) را نماد آزادی و انقلاب می دانند و جمهوری اسلامی را به عنوان الگوی مقاومت قلمداد می کنند.
 
وي جنایات عراق، افغانستان، پاکستان، بحرین و میانمار را نمونه ای ظلم به مسلمانان دانست و تصریح کرد: باید طبق نظر ائمه معصومین(ع) مسلمانان از هر قوم و گروهی علیه ظالم قیام کرده و از مظلومان پشتیبانی و حمایت کنند.
 
دبیر نشست همدردی با مسلمانان میانمار با بیان اینکه بیداری اسلامی در حال قدرت و همه گیر شدن می باشد، گفت: استکبار جهانی به سردمداری آمریکا از هر فرصتی برای انحراف این بیداری در دنیا استفاده می کند و مدام در صدد توطئه و دسیسه برای این حرکت جهانی است.
 
میثم عباس با اشاره به اینکه مدعیان مبارزه با تروریست در قبال کشته شدن فردی تروریست در سوریه جنگ رسانه ای به راه می اندازند، گفت: مجامع بین المللی در برابر کشتار دسته جمعی مسلمانان مظلوم میانمار سکوت کرده است.
 
وی با بیان اینکه بیداری اسلامی کل منطقه عربی را گرفته و اثرات آن در کشورهای اروپایی قابل رویت است، بیان داشت: محکومت کشتار مسلمانان میانمار نباید به جلسات و همایش ها ختم شود و مسلمانان باید وظیفه خود را در حمایت از این مظلومان به انجام برسانند.
پربازدیدترین آخرین اخبار