مسئولین تا زمانی که خودشان کشاورزی نکنند، مشکل کشاورزی حل نمی شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۴۱۵
استاندار خراسان رضوی:

مسئولین تا زمانی که خودشان کشاورزی نکنند، مشکل کشاورزی حل نمی شود

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مسئولین و فارغ التحصیلان رشته کشاورزی باید خودشان کشاورزی کنند، گفت: تا زمانی که این اتفاق نیافتد، با شعار مشکلی از کشاورزی کشور حل نمی شود.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، شب گذشته اعضای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان رضوی با استاندار خراسان رضوی دیدار کردند.
 
در این دیدار پس ارائه نظرات و ایده های اعضای این شورا، محمود صلاحی در پاسخ به درخواست و نظرات این سازمان با اشاره به اهمیت کشاورزی از منظر دین و اقتصاد گفت: شما هیچ کدام یک قطعه زمین و مزرعه ندارید که خودتان در آن کشاورزی کند، تا زمانی که این کار صورت نگیرد مشکلی از کشاورزی حل نمی شود، استاندار و مدیران هم باید کشاورزی کنند.
 
وی با انتقاد از بیکاری فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی گفت: این درد بزرگی است که فارغ التحصیلان این رشته ها در کار غیر کشاورزی فعالیت می کنند، درس کشاورزی نخوانده اند که بروند کارمند بایگانی شوند.
 
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اقدام نو و جدید آیت الله حائری شیرازی با عنوان فلاحت در فراغت گفت: ایشان مدیران استان فارس را در ایام فراغت به کشاورزی می برد و خودشان هم کشاورزی می کنند، اگر همه کشاورزی می کردند امروز مرغ ،گوشت و گندم کم نمی آمد.
 
صلاحی افزود: فارغ التحصیلان کشاورزی باید ده نفر را به کار بگیرند نه این که خودشان هم بیکار باشند، دانشکده کشاورزی باید در مناطقی مثل شاندیز باشد تا در کنارش چندین هکتار زمین برای زراعت دانشجویان باشد.
 
وی مواد غذایی را مهم ترین مشکل دنیا و محور استقلال تمام جهان دانست و ادامه داد: کشورهای توسعه یافته مدام کشاورزی شان را توسعه می دهند، در قبل از انقلاب تخم مرغ از اسرائیل و کره از هلند وارد ایران می شد؛ این ها فقط برای وابسته کردن کشور بود.
 
استاندارخراسان رضوی افزود: در گذشته روستائیان تخم مرغ و مرغ خود را به شهر می آوردند تا بفروشند اما امروز بر عکس شده است، خود روستائی ها هم تخم مرغ و مرغشان را از شهر تامین می کنند.
 
صلاحی با بیان این که علم باید وارد کشاورزی شود،بیان داشت: 20 تا 30 درصد محصولات کشاورزی از برداشت تا مصرف تلف می شود، با این میزان می توانیم جمعیت بسیاری را سیر کنیم.
 
وی در خصوص استفاده صحیح با انتقاد از خرید بی رویه مردم گفت: اگر چیزی کمتر یا گران شود، مردم بیشتر می خرند؛ مردم برنج در منزل دارد اما به محض این که شایعه گرانی را می شوند ، می روند بیشتر می خرند و بعد می گویند دیدید گران شد!
 
استاندار خراسان رضوی زمین را یکی از مهم ترین موضوعات کشاورزی دانست و بیان داشت: نباید بگذاریم که به روش سنتی آیش که یک سال زمین را می کارند و یک سال نمی کارند، در تولید کشاورزی استفاده شود.
 
صلاحی ادامه داد: یکی از اولویت های من هنگام ورود به استان خراسان رضوی مسئله کشاورزی بود لذا در طرح توسعه کشاورزی 200 هزار هکتار زمین قابل کشت را در قسمت دیم و آبی ارائه می دهیم و تا کنون 86 هزار هکتار را مصوب کرده ایم.
 
وی تاکید کرد: زمین و پول از دولت، کار از فارغ التحصیلان کشاورزی باشد، سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید به عنوان الگو کارهای نو متفاوت بکند.
 
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تغییر روش های آبیاری یادآور شد: با آبیاری مکانیزه نه تنها مصرف آب کم می شود بلکه تولید نیز افزایش پیدا می کند.
 
صلاحی با بیان این که دولت عظم خود را برای توسعه کشاورزی جمع کرده است، گفت: 80 هزار هکتار از 800 هکتار زمین های کشور را بعد از انقلاب و تا سال 88 به صورت مکانیزه آبیاری می شود.
 
وی در پایان گفت: به عنوان اولین جلسه، مطالب خوبی ارائه شد اما در جلسات بعدی سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید طرح کشاورزی بیاورد و قطعا از آن حمایت می کنیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار