خبرنگار چشم بيدار و تلاشگر ترويج حقيقت و راستي در جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۸۳۰
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايلام:

خبرنگار چشم بيدار و تلاشگر ترويج حقيقت و راستي در جامعه است

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: خبرنگار چشم بيدار ملت در تمامي عرصه ها و تلاشگر راه حقيقت و ترويج آيين راستي و آگاهي سازي در جامعه است.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو» از ايلام، خيرالله اسدالهي ضمن تبريك فرا رسيدن روز خبرنگار به اين قشر با بيان اين مطلب بيان كرد: خبرنگاران سربازان عرصه اطلاع رساني و تنوير افكار عمومي هستند كه جامعه را با حقايق و واقعيت هاي موجود آشنا مي سازند و اهتمام خود را در راستاي ترويج فرهنگ حقيقت طلبي و انعكاس آن به مخاطبان به كار مي گيرند.
 
وي در ادامه تصريح نمود: شهادت خبرنگار فرهيخته و دلسوز، محمود صارمي بيان اين واقيت است كه اين قشر براي اعتلاي نظام وحفظ و پاسداشت آرمانها و اهداف والاي نظام حتي حاضر به جانفشاني وايثار مي باشند.
 
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايلام با بيان اين نكته كه انعكاس و بازتاب حقايق و واقعيت ها در جامعه مرهون تلاشهاي بي وقفه اصحاب رسانه و خبرنگاران مي باشد، خاطرنشان كرد: بيان حقايق و نظارت و بررسي مسائل روز دنيا و جامعه و صيانت از ارزشهاي ديني و اجتماعي جامعه اسلامي ما، از جمله وظايف خطير و ارزشمند خبرنگاران و صاحبان انديشه و قلم است كه تاكنون در اين راه تلاشهاي بسيار بزرگ و قابل تحسيني از آنان به نظام مقدس جمهوري اسلامي ارائه شده است.
 
اسدالهي ابراز داشت: حمايت و پشتيباني از خبرنگاران در راستاي ارتقاي جايگاه آنان و تعامل همه اقشار مختلف از جمله ارگانها، دستگاه ها و نهادها در جهت بازتاب حقايق به مردم و مخاطبان، وظيفه اي است كه بايد همواره مدنظرقرار گيرد.
 
وي يادآور شد: بايد تلاش و پي گيري بي شائبه و ارزشمند در راه حقيقت گويي و حقیقت خواهی و همچنين تكريم از زحمات خبرنگاران و انديشمندان عرصه اطلاع رساني به بهترين شكل ممكن در جامعه نهادينه گردد و خدمات آنان را با تمام وجود ارج نهاد.
پربازدیدترین آخرین اخبار