انعکاس اخبار بر مبنای تثبیت ارزش‌گذاری نظام و رفع مشکلات مردم باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۲۱۰
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری كرمان:

انعکاس اخبار بر مبنای تثبیت ارزش‌گذاری نظام و رفع مشکلات مردم باشد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری كرمان گفت: باید خبری منعکس شود که بر مبنای تثبیت ارزش‌گذاری نظام و همچنین رفع مشکلات مردم در آن باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، کریم مهرشاد امروز در آیین تجدید میثاق اعضای بسیج رسانه كرمان با شهدای دفاع مقدس، با اشاره به تعدد نشریات در کرمان، تصریح کرد: تنوع افكار، سازنده است و در جامعه به این دلیل تعدد نشریات را داریم.

وی افزود: كرمان 100 نشریه دارد و هر فردی با نگاهی كه دارد آن مسایل را منتقل می كند.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری كرمان، بیان داشت: اگر شخصیت فرد مورد هجمه قرار گیرد، فردی كه ثبت كننده خبر است باید در قیامت پاسخگو باشد، مگر آنكه با تعهد قلم كنار آمده باشد.
 
مهرشاد ادامه داد: یك خبر می تواند امید بخش باشد و هم می تواند امید جامعه را تحت تاثیر قرار دهد. 

وی افزود: امروز باید امید مردم را نسبت به اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی حفظ كنیم و این امر مهم یكی از رسالت های رسانه هاست.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری كرمان گفت: خبرنگاران باید خبری را که منتقل می کنند براساس مستندات و علم بر مطالب موضوع مطرح کنند.

مهرشاد تصریح کرد: تاریخ، همه نوشته های خبرنگاران را ثبت می كند، همان گونه كه نوشته های دیگران را ثبت كرده و خواهد كرد.

وی با بیان اینکه مهم این است كه در صحنه تاریخ ماندگار شویم و ماندگاری ما به دنبال واقعیت است، خاطرنشان کرد: باید خبری منعکس شود که بر مبنای تثبیت ارزش گذاری نظام و همچنین رفع مشکلات در آن باشد.
پربازدیدترین آخرین اخبار