حضور نويسنده «پايي كه جاماند» فردا شب در تلويزيون
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۸۴۲

حضور نويسنده «پايي كه جاماند» فردا شب در تلويزيون

سیدناصر حسینی پور؛ راوی کتاب «پایی که جا ماند» فردا شب در تلويزيون به بيان خاطرات دوران اسارتش مي پردازد.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، به مناسبت فرا رسیدن سالروز آغاز بازگشت آزدگان به میهن اسلامی، سیدناصر حسینی‌پور ؛ راوی کتاب «پایی که جا ماند» به همراه همسرش در برنامه «زنده باد زندگی» حضور می‌یابد و به بیان خاطرات خود از روزهای اسارت و همچنین تبیین این اثر ارزشمند خواهد پرداخت.
 
این ویژه برنامه، با مشارکت سازمان رسانه‌ای شیرازه و گروه خانواده شبکه دوم سیما با هدف تجلیل از راویان و نویسندگان و بیان خاطرات آنها تولید و روی آنتن می‌رود.
 
برنامه «زنده باد زندگی» که یکی از برنامه‌های پر مخاطب سیماست، با تهیه‌کنندگی و مجری‌گری جعفر خسروی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه هر هفته از شبکه دوم سیما پخش می‌شود، که برنامه دوشنبه شب‌ها با محوریت کتاب تولید میشود.
 
گفتنی است کتاب «پایی که جا ماند» شامل 198 خاطره از سید ناصر حسینی پور است. او در اين کتاب به خاطراتِ اسارتِ چندین‌ساله‌اش در اردوگاه‌های عراقي، می‌‌پردازد. نويسنده اين کتاب در حالي به عنوان راهنماي گردان 18 شهدا، براي پشتيباني از رزمندگان گردان قاسم ‌بن الحسن (ع) راهي جزيزة مجنون شده بود که در این عملیات از ناحيه پا زخمي و سپس به اسارت نیروهای بعثی درآمده بود.
 
وی در دوران اسارت، خاطرات روزانه‌اش را در تکه‌های کاغذ روزنامه و پاکت سیگار مدون کرده و هم‌زمان با آزادی٬ آن‌ها را در عصاي خود جاسازي كرده و با خود به ایران آورده بود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار