نمایشگاه دولت مهر فرصتی برای ارائه عملکردها است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۱۰۶۳
معاون استاندار زنجان:

نمایشگاه دولت مهر فرصتی برای ارائه عملکردها است

معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان برگزاری نمایشگاه در هفته دولت را فرصت مغتنمی برای ارائه عملکردها عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » از زنجان، سعید عباسی امروز در جلسه ستاد گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: نمایشگاه دولت مهر در قالب شش کمیته برگزار می‌شود.

وی به طراحی آرم نمایشگاه دولت مهر اشاره کرد و افزود: جشنواره شهید رجایی هم همزمان با نمایشگاه دولت مهر در زنجان برگزار می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان تصریح کرد: نمایشگاه دولت مهر طی هفت روز و از دوم تا هشتم شهریور ماه در محل برگزاری نمایشگاه‌های دائمی زنجان یعنی کاسپین برگزار می‌شود.

عباسی معرفی دستاوردهای دو دولت نهم و دهم، اقدام در راستای تحقق شعار سال جاری، کمک به نهضت کشاورزی که از شعارهای سال جاری دولت است، اطلاع رسانی از نتایج سفرهای هیئت دولت به استان زنجان، ترتیب دادن دیدارهای مردمی، برگزاری میز سنجش عملکرد دولت و در خاتمه تجلیل از برترین‌های جشنواره شهید رجایی را از اهداف برگزاری نمایشگاه دولت مهر به مناسبت هفته دولت در زنجان اعلام کرد.

وی تاکید کرد: هزینه برگزاری نمایشگاه دولت مهر به صورت متمرکز تامین می‌شود و ارگان‌های اجرایی موظف به تهیه تجهیزات نمایشگاه هستند.

معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان بر ارائه هنرمندانه دستاوردها به صورت هنرمندانه تاکید کرد و افزود: محتوای نمایشگاه دولت مهر سال جاری مقایسه‌ای خواهد بود.

عباسی رونمایی از کتاب عملکرد اقتصادی، زیربنایی، علم و فناوری، فرهنگی- اجتماعی و گردشگری به همراه کتاب جهاد اقتصادی از دیگر برنامه‌های جنبی نمایشگاه دولت مهر سال جاری در زنجان عنوان کرد.

عباسی ارائه خدمات رایگان به بازدید کنندگان را از ضروریات ترغیب حضور بازدید کنندگان برای حضور در نمایشگاه اعلام کرد.

وی تشکیل کمیته ویژه برای ارئه طرح‌های خاص اجرا شده در سطح استان زنجان را از غرفه‌های ویژه نمایشگاه دولت مهر سال جاری در زنجان دانست و گفت: عملکرد دولت در حوزه‌هایی مانند دهیاری‌ها، سند آمایش، دولت الکترونیک و سهام در نمایشگاه دولت مهر زنجان ارائه می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان از برگزاری همایش منطبق با عنوان غرفه‌ها در نمایشگاه دولت مهر خبر داد و افزود: غرفه‌آرایی مناسب از دلایل عمده جذب مخاطب محسوب می‌شود.

عباسی به لزوم طراحی آرم استان اشاره کرد و گفت: شیخ اشراق، گنبد سلطانیه، شور و شعور حسینی و در نهایت غواصان دریادل از جمله نمادهایی هستند که باید در طراحی آرم استان به آنها توجه شود.

وی تاکید کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان باید طی یک هفته آرم استان زنجان را طراحی کند تا در نمایشگاه دولت مهر رونمایی شود.

معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان همچنین از حضور یک مقام کشوری در مراسم افتتاح نمایشگاه دولت مهر زنجان خبر داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار