روز قدس امسال به دلیل سیاست‌های رژیم صهیونیستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۱۱۱۰
سازمان بسیج حقوقدانان کرمان:

روز قدس امسال به دلیل سیاست‌های رژیم صهیونیستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

سازمان بسیج حقوقدانان کرمان با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز قدس اعلام کرد: روز جهانی قدس امسال به دلیل سیاست‌های رژیم صهیونیستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، در بیانیه سازمان بسیج حقوقدانان کرمان به مناسبت روز جهانی قدس آمده است: در آستانه روز جهانی قدس مسلمانان جهان با اتحاد و همدلی در حالی به استقبال روز قدس می‌روند که رویدادها و تحولات کنونی دنیا بر این حقیقت گواهی می‌دهد که نهضت اسلامی در حال گسترش و پیشرفت و نظام سرمایه‌داری غرب و رژیم صهیونیستی در حال عقب‌نشینی است.

این بیانیه می‌افزاید: رفته رفته مردم اروپا و آمریکا به ویژه نسل جوان از خواب غفلت چند ساله بیدار می‌شوند و اندیشه امام راحل الگوی نابی برای انقلابیون در سراسر عالم است که نخستین ضربه را با نام‌گذاری روز قدس به پیکر نظام پوشالی رژیم صهیونیستی وارد کرد.

در این بیانیه تصریح شده است: روز جهانی قدس امسال به دلیل سیاست‌های رژیم صهیونیستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، رژیم اشغالگر قدس دشمن حقیقی بشریت اقدامات وسیعی را برای یهودی‌سازی قدس شریف و تعدی به مسجدالاقصی انجام داده و از زمان اشغال قدس این اقدامات بی‌سابقه بوده است؛ بنابراین مسلمانان جهان باید از راه جهاد و مقاومت حمایت کرده و دفاع از قدس را یک امر واجب بدانند.

سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمان ضمن حمایت همه‌جانبه از محور جهاد و مقاومت و قدس شریف اعلام کرد: تحریم‌های اقتصادی و فشارهای سیاسی علیه ایران و دسیسه غرب علیه سوریه همچون جنگ 33 روزه که از طرف استکبار جهانی در منطقه راه افتاد، محکوم به شکست است.

در این بیانیه آمده است: سازمان بسیج حقوقدانان کرمان یک بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و خلف صالح آن مقام معظم رهبری تجدید میثاق کرده و حاضر به جانفشانی در این راه و آرمان هستیم و امیدواریم پرچم اسلامی به زودی زود در سراسر عالم به دست منجی مصلح امام زمان (عج) به اهتزاز درآید.

در پایان این بیانیه آمده است: از تمام مردم دعوت می‌کنیم با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید پیمان کرده و مشت محکمی بر دهان استکبار بزنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار