کد خبر:۲۰۱۲۴۸
شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی ایلام:
قدرت و بیداری دنیای اسلام استکبار جهانی را سراسیمه کرده است
شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی ایلام با صدور بیانیهای به مناسبت روز قدس اعلام کرد: امروز دنیای اسلام بر خود ببالد که قدرت و بیداری او استکبار جهانی را سراسیمه و دستپاچه کرده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، در بخشی از بیانیه شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان ایلام به مناسبت روز قدس آمده است: در زمانه ای که غارت و چپاول و ترور سرلوحه کار سردمداران کفر و بی دینی است، بیت المقدس یکه و تنها در حصار شرارت و بدخواهی صهیونیستها، غریبانه گرفتار است.
این بیانیه در ادامه تصریح کرده است: روزگاری است که روح و جان یک ملت زیر چکمه های فساد و الحاد، پایمال و لگدکوب می شود، عمری است که چنگ و دندان ابلیسان خبیث برای ریختن خون فلسطینیان تیز شده است و جانها در چنگال حقارت و زیاده خواهی ایادی مستکبر به لب رسیده است.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: آیا وقت آن فرا نرسیده که مسلمین، متحد و یکدل به پا خیزند و تفاله های صهیونیست را که در فلسطین و سوریه و بحرین فتنه انگیزی می کنند به زباله دان تاریخ بریزنند. آیا وقت انتقام فرا نرسیده است؟
این بیانیه می افزاید: باید غبار دیده ها را شست، باید تند باد زور و جنایت را مهار کرد و برگرد آن حصار کشید، باید زنجیر اسارت را برید و تارو پود پوسیده آن را به دست باد سپرد، باید به پا خواست و با جاده صاف کن های عدو به مبارزه پرداخت، باید که به ندای سفیر سفر کرده انقلاب حضرت امام (ره) گوش فرا داد که هنوز در زمین و زمان پیچیده است که باید اسرائیل را از صفحه روزگار محو شود.
در پایان این بیانیه آمده است: در آستانه آدینه ای دیگر، همگام با سایر اقشار جامعه، فریاد آزادی قدس و رهایی مسلمین از چنگال استکبار را سر خواهیم داد و با تاسی به رهنمودهای یار خراسانی خویش، با گامهای استوار سنگفرش خیابانهای ایران را رنگ و جلوه ای خاص می بخشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰