تحقق اقتصاد مقاومتی و حمايت از توليد ملی در اولويت برنامه‌های دانشگاه شهرکرد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۱۴۱۰
رئيس دانشگاه شهركرد:

تحقق اقتصاد مقاومتی و حمايت از توليد ملی در اولويت برنامه‌های دانشگاه شهرکرد است

 رئيس دانشگاه شهركرد حمايت از توليد ملی و نوآوری‌های اساتيد و دانشجويان را زمينه‌ساز تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: بايد فرهنگ حمايت از توليد ملی در جامعه نهادينه شود.
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل اسدی ضمن تبريك موفقيت علی محرری، عضو هيئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه شهرکرد در خصوص ساخت دستگاه کالریمتر مواد، آن را نشانه ای از خودباوری و توانايی دانشمندان و جوانان ايران در تأمين نيازهای كشور دانست و گفت: باید فرهنگ خودباوری در جامعه اشاعه داده شود. 
 
وی با بیان ویژگی های دوران قاجاريه و پهلوی گفت: در اين دوران ضربات سنگينی از جمله افزایش روحیه مصرف گرایی در میان ملت به کشور وارد شد.
 
رئیس دانشگاه شهرکرد افزود: در این دوران فكر توليد و روحيه خودباوری را از جامعه ما گرفتند.
 
اسدی تأكيد كرد: امروز به لطف خدا و به بركت انقلاب با اتكا به ظرفيت­ها و توانايی­های خود می­توانيم نيازهای كشور را برآورده كنيم.
 
وی حمايت از توليد ملی و نوآوری های اساتيد و دانشجويان را زمينه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: بايد فرهنگ حمايت از توليدملی در جامعه نهادينه شود.
 
اسدی تأکید کرد: این حمايت منجر به رفع نيازهای كشور  و از اولویت های برنامه های دانشگاه شهرکرد است.
 
لازم به ذکر است، با رونمايی از كالريمتر (دستگاه سنجش انرژی مواد) ساخته شده توسط محرری، دانش ساخت اين دستگاه در دانشگاه شهركرد بومی شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار