کد خبر:۲۰۱۴۲۲
معاون استاندار خراسان رضوی:
خراسان رضوی آماده کمک رسانی به زلزله زدگان آذربایجان است
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: برای جمع آوری کمک به زلزله زدگان آذربایجان اعلام رسمی کردیم، اما تاکنون نیازی به کمک و اعزام نیرو از خراسان رضوی نبوده است.
محمد غفاری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، مقایسه حمایت از سوریه و وظیفه مسئولان در رسیدگی به زلزله زدگان را اشتباه دانست و گفت: در یک جائی به لحاظ بین المللی، جمهوری اسلامی از موضوعی حمایت می کند، مثل حمایتی که از مسلمانان مظلوم میانمار که به خاک وخون کشیده شده اند و دین اسلام و پیامبر ما را به این کار امر کرده است و این ارتباطی با اینکه در کشورمان زلزله آمده و مسئولان موظف به کمک رسانی اند، ندارد.
وی در خصوص اقدامات استان خراسان رضوی در کمک به این زلزله زدگان تصریح کرد: در خراسان رضوی آماده حمایت و کمک هستیم تا هر درخواستی را که استان آذربایجان شرقی داشت، انجام بدهیم.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: برای جمع آوری کمک اعلام رسمی کرده ایم، هلال احمر، بهزیستی و سایر دستگاه ها هم اعلام آمادگی کرده اند، اما تاکنون نیازی به کمک و اعزام نیرو از خراسان رضوی نبوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰