کد خبر:۲۰۱۶۶۹
ضرغامی در گفت وگو با «خبرگزاری دانشجو»:
راهپيمايي روز قدس زلزلهاي بزرگ براي استكبار و مخالفان فلسطين است
رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به راهپيمايي روز قدس در سراسر جهان گفت: راهپيمايي روز قدس زلزلهاي بزرگ براي استكبار و مخالفان فلسطين است.
عزت الله ضرغامي در حاشيه راهپيمايي روز قدس در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به تحركات رسانهاي اخير رژيم صهيونيستي و ادعاي حمله قريب الوقوع به ايران اظهار داشت: اين حضور مردم است كه دشمنان را دچار عذاب كرده و راهپيمايي روز قدس هر ساله مانند زلزله اي بزرگ براي استكبار و مخالفان فلسطين است.
رئيس سازمان صدا و سيما اضافه كرد: طبيعي است كه رژيم صهيونيستي در آستانه روز قدس تلاش كند كه اين حضور را كمرنگ نشان دهد.
وي با بيان اينكه بيداري اسلامي يكي از دلايل حضور گسترده مردم در راهپيمايي روز قدس است، خاطرنشان كرد: اگر خدا بخواهد نتيجه اين حضور را در آينده و در آزادي قدس شريف خواهيم ديد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰