بیشترین آثار در جشنواره اقامه بیداری استان مرکزی مربوط به دانشجویان هنر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۰۱۱
دبیر جشنواره استانی اقامه بیداری:

بیشترین آثار در جشنواره اقامه بیداری استان مرکزی مربوط به دانشجویان هنر است

دبیر جشنواره اقامه بیداری در استان مرکزی گفت: بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره را دانشجویان هنر و گرافیک دانشگاه‌های استان تشکیل می‌دهند.
علی شعبانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، تصریح کرد: از زمان فراخوانی جشنواره اقامه بیداری در استان مرکزی تا کنون، بیشترین آثار را دانشجویان هنر دانشگاه های استان ارسال کرده اند.
 
وی افزود: تا کنون بیش از 30 اثر به دبیرخانه جشنواره در استان ارسال شده است که مهلت ارسال آخرین آثار 16 شهریور ماه جاریست و داوری آثار نیز تا 25 شهریور ماه انجام می شود.
 
دبیر جشنواره اقامه بیداری در استان مرکزی با اشاره به اینکه بیشترین آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره دانشجویان رشته گرافیک و هنر هستند، بیان داشت: این جشنواره در سه رشته پوستر، عکس و کاریکاتور در سطح استان برگزار می شود و علاقمندان می توانند آثار خود را با موضوعات بیداری اسلامی در قالب این رشته ها به دبیرخانه ارسال کنند.
 
شعبانی موضوعات این جشنواره را جايگاه مسجد‌الاقصی در بيداری جهانی امت اسلامی، نوجوانان، جوانان و پويايی مساجد و نقش نماز و نماز جماعت در تحول درونی و بيداری جامعه، مسجد كانون بيداری اسلامی، مساجد و بصيرت‌افزايی و آگاهی‌بخشی، مسجد سنگر عظيم تفكر اسلامی عنوان کرد.
 
وی مساجد را کانون بیداری اسلامی در جامعه عنوان کرد و گفت: از صدر اسلام تا کنون مساجد کانون بیداری اسلامی در جامعه بوده و هستند و نقش مساجد در این زمینه بسیار تاثیر گذار است.
 
دبیر جشنواره اقامه بیداری در استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود و هجمه های فرهنگی دشمن علیه نظام، بیشترین هجمه از سوی استکبار جوانان هستند که مورد هدف استکبار قرار دارند و مسئولان باید در این زمینه بیش از پیش تلاش کنند.
 
شعبانی نقش مساجد را در هدایت و راهنمایی مردم مهم عنوان کرد و گفت: مساجد یک نهاد مردمی هستند که مردم بصورت داوطبانه با آمادگی کامل بصورت خود جوش فعالیت دارند و هیئت امناء و روحانیون باید با اجرای قویتر برنامه های فرهنگی و مذهبی در مساجد برای جذب جوانان گام بردارند تا جوانان نسبت به گذشته و با آگاهی بیشتر به مساجد روی بیاورند.
 
وی بیان داشت: با کارکرد قویتر مساجد در امورات مختلف فرهنگی میتوان جوانان را به این کانون مقدس جذب کرد و برنامه های اثر گذارتری را برای آنان اجرا کرد.

دبیر جشنواره اقامه بیداری در استان مرکزی با تاکید بر اهمیت به موضوع مسجد گفت: با شناسایی استعدادها در عرصه فعالیت های فرهنگی و مذهبی و پرداختن به موضوع می توان به گرایش های هنری و فرهنگی مساجد پرداخت.

شعبانی خاطرنشان کرد: بعد از ارسال آثار جشنواره به دبیرخانه تا 25 شهریور ماه، اختتامیه جشنواره هفته آخر شهریورماه با افتتاح نمایشگاهی از آثار و تجلیل از برگزیدگان آثار جشنواره استانی برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار