برگزاري دومین مرحله از اردوهای جهادی دانشجویی استان مرکزی
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۲۸۲

برگزاري دومین مرحله از اردوهای جهادی دانشجویی استان مرکزی

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی از آغاز دومین مرحله برگزاری اردوهای جهادی دانشجویی دانشگاه‌های استان خبر داد.
مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، بیان داشت: اعزام دومین مرحله از اردوهای جهادی دانشجویی از دانشگاه های استان از شنبه 4 شهریور ماه جاری آغاز می شود.
 
وی افزود: با اعزام بیش از 200 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی دومین مرحله از اعزام دانشجویان جهاد گر به مناطق محروم آغاز می شود.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی با اشاره به آغاز اعزام دومین مرحله از اردوهای جهادی دانشجویی از 4 شهریور ماه جاری افزود: اولین مرحله اعزام دانشجویی استان اوایل تیرماه سال جاری انجام شد که با حضور  977 دانشجو در 6 گروه از دانشگاه های استان جهت فعالیت های عمرانی در 16 اردوگاه صورت گرفت.
 
صدیقی در ادامه گفت: دانشجویان جهاد گر به مناطق محروم جهت فعالیت های فرهنگی، عمرانی، آموزشی، بهداشتی و درمانی اعزام خواهند شد.
 
وی بیان داشت: در تابستان سال جاری، 231 دانشجو در اراک، 110دانشجو در شازند، 50 دانشجو در دلیجان،50 دانشجو در کمیجان، 95 دانشجو در خمین، 130دانشجو در تفرش، 8 دانشجو در محلات، 115 دانشجو در ساوه، 27 دانشجو در آشتیان و 15دانشجو در خنداب به مناطق محروم استان اعزام شدند.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی با اشاره به اینکه برای دانشجویانی که در مناطق محروم به فعالیت های مختلف جهادی می پردازند، گفت:  16 اردوگاه آماده استقرار از دانشجویان جهاد گر مرکزی است.
 
صديقي با تاکید بر پرهیز از هرگونه پراکندگی در فعالیت های عمرانی گفت: با توجه به اینکه نظارت کافی بر نواحی بسیج سازندگی می شود باید در بخش عمرانی از پراکندگی فعالیت ها پرهیز شود تا پروژه عمرانی نیمه کاره باقی نمانند.
 
وی عدم آموزش سرگروه های جهادی دانشجویی در استان را یک آسیب جدی عنوان کرد و گفت: متاسفانه افراد اعزامی از سرگروه ها، آموزش های لازم را آنگونه که باید، ندیده اند و این مهم یک آسیب در اردوهای جهادی دانشجویی است.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی مهمترين مشکلات در ادروهای جهادی در دانشگاه های استان را کمبود اعتبارات و عدم نظارت دقیق بر گروه ها برشمرد و خاطر نشان کرد:  مدیران مدارس و گروه های امدادی هلال احمر هیچگونه فعالیتی در اردوهای جهادی امسال نداشتند و روحانیون نیز به مناطق محروم اعزام نشدند امید است در مرحله دوم اعزام های دانشجویی بیش از پیش تلاش و همکاری با بسیج دانشجویی نمایند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار