کد خبر:۲۰۲۳۱۹
اعلام آمادگی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برای ایجاد آکادمی فوتبال در این استان
اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی آمادگی خود را برای ایجاد آکادمی فوتبال در این استان اعلام کرد.
به گزارش گروه ورزش «خبرگزاری دانشجو»، در جلسه کارگروه فوتبال استان خراسان رضوی که با حضور رئیس آکادمی ملی فوتبال، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی، رئیس هیئت فوتبال این استان و چند پیشکسوت در این رشته ورزشی تشکیل شد، هاشمی جواهری، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی بر وجود زیرساخت های لازم در استان برای ایجاد این آکادمی تاکید کرد.
وي با اشاره به وجود منابع انسانی و زیرساخت های اجرایی در فوتبال استان بیان کرد: تمام بضاعت ورزش فوتبال استان خراسان رضوی با همبستگی و همدلی آماده ورود به این عرصه برای پیشرفت فوتبال در استان است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی افزود: سه عنصر نیروی انسانی متخصص و تحصیل کرده، وضعیت آب و هوایی و فضای معنوی در استان خراسان رضوی عوامل تاثیر گذار در قرار گرفتن مشهد به عنوان یکی از مراکز چندگانه آکادمی های فوتبال در کشور می باشد.
هاشمی جواهری یادآور شد: در بحث فوتبال در استان باید به گونه ای برنامه ریزی شود که عقب ماندگی های گذشته به سرعت جبران شود تا دوباره فوتبال استان در کشور سرآمد سایر استان ها گردد.
در ادامه محمدحسین علیزاده، رئیس آکادمی ملی فوتبال با اشاره به ظرفیت های بالای خراسان رضوی در حوزه فوتبال گفت: نقطه پرش فوتبال خراسان رضوی از آکادمی فوتبال آغاز خواهد شد و آکادمی ملی فوتبال به دنبال ایجاد چند کمپ در سراسر کشور و در شرایط متفاوت آب و هوایی می باشد که امیدوارم با همکاری خراسان رضوی یکی از این کمپ ها در این استان ایجاد شود.
وي لازمه ایجاد چنین کمپی را سرمایه گذاری مناسب از سوی استان و برنامه ریزی بلند مدت اداره کل دانست و گفت: توجه به مبحث فوتبال پایه، مدارس فوتبال، فوتبال در آموزش و پرورش و استعدادیابی در این حوزه از مهمترین برنامه هایی است که باید مورد توجه هیئت فوتبال استان و اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی درسه طرح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت قرار گیرد.
عليزاده از تلاش این آکادمی جهت استفاده از بدنه علمی کشور در فوتبال خبر داد و اظهار کرد: هم اکنون نزدیک به 50 نفر از تحصیل کرده های دانشگاه در حوزه ورزش و فوتبال عضو کمیته ای برای بازنگری علمی در ورزش فوتبال کشور هستند.
در ادامه عباس چمنیان، رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به خروج نام خراسان رضوی از لیست آسیا ویژن از فدراسیون فوتبال خواست هرچه زودتر نام این استان برای پیگیری انجام برنامه های آسیاویژن به این لیست بازگردد.
وي یادآور شد: درست است که استان تیمی در لیگ برتر فوتبال ندارد ولی پتانسیل های کیفی، زیرساختی و ظرفیت های بالای ورزش فوتبال استان جایگاه آن را دارد تا با انجام برنامه ریزی های منسجم و حمایت فدراسیون به جایگاه واقعی خود بازگردد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰