آنچه در حماس گذشت برگرفته از فرهنگ عاشورايي بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۴۳
سيداحمد خاتمي:

آنچه در حماس گذشت برگرفته از فرهنگ عاشورايي بود

امام جمعه موقت تهران گفت: شهيدان ما راه را به حزب الله و حماس نشان دادند و آنچه در حماس گذشت، برگرفته از فرهنگ عاشورايي بود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، آيت الله سيداحمد خاتمي پنجشنبه 24 ديماه، در مراسم يادواره 243 شهيد شهرستان ميناب اظهار داشت: شهيدان اولين ارمغاني كه به ملت ايران تقديم كردن، اين بود كه نظام ستمشاهي را به هم زدند و دين را زنده كردند؛ به طوري كه امروز اثرات خون شهيدان در دفاع 33 روزه حزب الله لبنان و جنگ 22 روزه غزه مشاهده مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه دشمان به ويژه آمريكا و اسرائيل در طول سال‌ها حاكميت طاغوت در ايران در پي اسلام زدايي و حذف دين بودند، افزود: دومين ارمغان شهيدان اين بود كه در زماني كه ايران از همه جهات وابسته به غرب بود، كشور را از چنگال بيگانگان درآورده و حاكميت به جاي حاكمان فاسد زمان شاه به خوبان تحويل دادند.

اسحاق دستگزين، رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران هرمزگان نيز طي سخناني اظهار داشت: برگزاري يادواره شهدا، مايه زنده نگه د اشتن ياد شهدا و گسترش فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه است و ضروري است كه همه در حفظ و پاسداري از ارزش‌ها تلاش كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار