برخي براي گرفتن پناهندگي اعلام مي كنند كه همجنس باز هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۴۸۹
قديري ابيانه:

برخي براي گرفتن پناهندگي اعلام مي كنند كه همجنس باز هستند

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به افرادي كه براي پناهنگي به كشورهاي غربي مي روند، گفت: برخي براي گرفتن پناهندگي اعلام مي كنند كه همجنس باز هستند كه بايد ‌همجنس بازي خود را به اثبات برسانند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، محمدحسن قديري ابيانه هفته گذشته در جمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، با اشاره به عوامل پيشرفت يك جامعه و تفكر، به بررسي علل پيشرفت غرب پرداخت و گفت: بايد پس از  شناسايي عوامل پيشرفت، آنها را به ارزش در جامعه تبديل كنيم كه مردم به سمت آن عوامل پيش بروند.

وي به بررسي چند عامل پيشرفت از جمله علم و علم آموزي، ساعت مفيد كار، ساعت مفيد مطالعه، سلامت و ‌فعاليت هاي خيرخواهانه پرداخت و گفت: بايد سعي شود هر كدام از اين عوامل به ارزش هاي اجتماعي تبديل شوند.
 
قديري ابيانه در ادامه با تاكيد بر عوامل پيشرفت غرب، ‌به بيان سوال هایي در خصوص آزادي روابط جنسي در غرب، اجازه ازدواج همجنس باز و يا ازدواج با سگ و الاغ و گربه پرداخت.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به افرادي كه براي پناهنگي به كشورهاي غربي مي روند، گفت: اين افراد بايد ثابت كنند كه در ايران جانشان در خطر است و چون آزادي بيان در ايران وجود دارد و كسي را به خاطر ايراد نظراتش اعدام نمي كنند،‌ برخي براي گرفتن پناهندگي اعلام مي كنند كه همجنس باز هستند كه بايد گواهي تاييد بياورند.

قديري ابيانه افزود: به يكي از اين افراد ظرف 48 ساعت مهلت داده شد ‌همجنس بازي خود را به اثبات برساند، برخي الان اين گونه پناهنده مي شوند.

وي به نقش جدايي دين از سياست در پيشرفت غرب اشاره كرد و گفت: جدايي دين از سياست باعث پيشرفت غربي ها شد؛ چون دينشان مانع پيشرفتشان بود؛ ولي براي جلوگيري از پيشرفت ما طبل جدايي دين از سياست مي زنند چون دين ما عامل پيشرفت مي باشد و اسلام ما را به عقل گرايي و خردگرايي وادار مي كند.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا ‌جذابيت فيزيكي را يكي از ارزش هاي اجتماعي غرب دانست و گفت: در غرب زنان حق دارند كه اندامشان را به نمايش بگذارند؛ ولي حق ندارند كه به نمايش نگذارند!
 
قديري ابيانه به وضعيت فرانسه اشاره كرد و گفت: در اين كشور نه تنها كساني كه مويشان پوشيده هست از تحصيل محرومند، بلكه دختر 13 ساله اي كه مويش بيرون بود و حاضر نشد با پسرها در كلاس شنا شركت كند از مدرسه اخراج شد.
 
وي ادامه داد: هم در اسلام و هم در غرب، ‌زيبايي ارزش است؛ اما تفاوت در اين است كه در اسلام يك ارزش زناشويي بوده، و در غرب يك ارزش اجتماعي.
 
يك خانواده آلماني 9 برابر يك خانواده ايراني كار مفيد انجام مي دهد
 
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا عامل اصلي پيشرفت غرب را ساعت كار مفيدي آنها عنوان كرد و گفت: در آلمان روزانه هفت  ساعت كار مفيد دارند و از هر چهار نفر آنها دو نفر كار مي كنند؛ ولي در ايران از هر چهار نفر يك نفر كار مي كند آن هم با روزي يك ساعت و خورده اي كار مفيد.
 
قديري ابيانه افزود: در يك جمع بندي مي توان گفت يك خانواده آلماني 9 برابر يك خانواده ايراني كار مفيد انجام مي دهد.
 
وي به تعطيلات در غرب اشاره كرد و گفت: تعطيلات غرب از ايران خيلي كمتر است كه بالاترين آنها در اروپا 16 روز در سال و در آمريكا هفت روز مي باشد؛ اما در ايران 25 روز تعطيلي داريم.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به ارزش شدن جذابيت فيزيكي گفت: اگر جذابيت فيزيكي به يك ارزش اجتماعي تبديل شود، همه قرباني آن خواهند شد و در راس آن خود خانم ها قرار دارند.
 
قديري ابيانه افزود: در غرب هر چه سن زن بالا تر مي رود احترام اجتماعي اش پايين تر مي آيد؛ چون زيبايي اش را از دست مي دهد؛ اما در ايران با بالا رفتن سن زن، احترام اجتماعي اش بالاتر مي رود.
 
وي بيان داشت: فلسفه حجاب در اسلام جلوگيري از تبديل شدن جذابيت جنسي از يك ارزش زناشويي به يك ارزش اجتماعي است.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا افزود: برخي مي گويند كه حجاب مانع روابط اجتماعي است؛ اما بايد گفت كه حجاب براي روابط اجتماعي زن مي باشد و در خانه نيازي به حجاب ندارد و هر گاه وارد جامعه مي شود با حجاب وارد مي شود تا اين جنبه وارد روابط اجتماعي شود.
 
قديري ابيانه حجاب را اوج عزت يك زن دانست و آن را به نفع زن و مرد و جامعه  و پيشرفت عنوان كرد.
 
وي با اشاره به روابط جنسي در غرب گفت: در جامعه غربي رابطه زناشويي از لذتي كه در جامعه اسلامي برخوردار است، برخوردار نيست.
پربازدیدترین آخرین اخبار