کد خبر:۲۰۲۴۹۵
اختصاص بودجه 700 میلیون تومانی برای بهسازی آرامگاه فضل بن شاذان
معاون امنیتی سیاسی استانداری خراسان رضوی در خصوص اختصاص بودجه برای بهسازی آرامگاه فضل بن شاذان گفت: طبق مصوبه 700 میلیون تومان بودجه اولیه به سازمان مجری بهسازی اختصاص میدهیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد غفاری صبح امروز در چهارمین جلسه ستاد اجرایی کنگره بین المللی فضل بن شاذان در سالن اجتماعات استانداری خراسان رضوی با تاکید بر برگزاری کنگره فضل بن شاذان در سطح بین المللی گفت: سال آینده این کنگره به صورت مقدماتی در سطح ملی برگزار می شود.
وی با اشاره به تشکیل یک ستاد در مشهد بیان داشت: تا یک روز قبل از مراسم برگزاری این همایش در نیشابور ما در مشهد هم یک همایش برگزار می کنیم و این کنگره باید تا قبل از تیر ماه 92 در مجتمع فرهنگی مشهد برگزار شود.
غفاری تاکید کرد: این یادواره سال آینده در سطح ملی انجام می گیرد که ما دنبال دعوت از چهره های برتر و ماندگار کشور های دیگر نیز هستیم.
معاون امنیتی و سیاسی استانداری خراسان رضوی در خصوص اختصاص بودجه برای بهسازی فضای آرامگاه فضل بن شاذان گفت: طبق مصوبه، 700 میلیون تومان بودجه اولیه به سازمان مجری بهسازی اختصاص میدهیم.
هاشمی، فرماندار نیشابور نيز در ادامه اين جلسه گفت: مکان فضل بن شاذان جایی نیست که بشود مهمان در سطح ملی دعوت و جلسه ملی برگزار کنیم.
وی افزود: بودجه باید مشخص شود و بخش شهرستان را خود حمایت می کنیم بخش استان نیازمند پشتیبانی است و ما بدون فضاسازی نمی توانیم کنگره را بر گزار کنیم و فضای بیرون بر عهده شهرداری و داخل باغ کار اوقاف است.
حسین علی وطن پرست، قائم مقام نظارت دفتر فنی و ناظر عالی شهرداری نیشابور نيز در اين جلسه گفت: همه ارگان های شهرستان برای هرچه بهتر برگزار کردن کنگره با پتانسیل بالا اعلام آمادگی کرده اند و در همین راستا ما کمیته تخصصی با جلسه کارشناسی و بازدید تخصصی را انجام داده ایم.
وطن پرست در خصوص توسعه فضا ادامه داد: ما فقط می توانیم از سمت شمال فضا را توسعه دهیم؛ زیرا سمت جنوب در اختیار سازمان میراث فرهنگی است و مشکل دیگر آرامگاه های خانوادگی است که محوطه فضل را از محوطه در اختیار شهرداری جدا کرده است و ما برای تخریب و بهسازی سردر آنها با خانواده ها به مشکل بر می خوریم.
قائم مقام نظارت دفتر فنی و ناظرعالی شهرداری نیشابور افزود: در بررسی میدانی نیازمند700 میلیون تومان هزینه اولیه برای بهسازی قبور، فضای سبز و 4000 سنگ فرش و بهسازی سردر آرامگاه های خانوادگی با همکاری اداره اوقاف هستیم که این مبلغ در طول کار افزایش می یابد.
وی در رابطه با مصوبه دولت مبنی بر احداث مجتمع فرهنگی برای برگزاری کنگره خاطرنشان كرد: 2000 زیربنا برای ساخت این مجموعه در اختیار داریم که حدودا دو میلیارد هزینه دارد و مدیریت جامع این مجموعه برای انجام بهتر در خود شهرستان صورت می گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰