دانشجویان دشمنان نظام اسلامی را به چالش بکشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۵۹۲
وزیر ارشاد:

دانشجویان دشمنان نظام اسلامی را به چالش بکشند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امروز وظیفه دانشجویان در جنگ نرم سنگین‌تر  از سایر اقشار جامعه است، گفت: دانشجویان با حضور در صحنه‌های مختلف، دشمنان نظام اسلامی را به چالش بکشند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سید محمد حسینی روز گذشته در مراسم آغاز جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور در کرمان اظهار داشت: آرمان‌گرایی و مطالبه گری از ویژگی های دوران دانشجویی است.
 
وی با اشاره به اینکه دانشجوی امروز عدالت طلب و استکبار ستیز است، افزود: این گفتمان دانشجویی در جهان تاثیرات بسزایی دارد.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امروز وظیفه دانشجویان در جنگ نرم سنگین تر  از سایر اقشار جامعه است، افزود: دانشجویان با حضور در صحنه‌های مختلف دشمنان نظام اسلامی را به چالش بکشند.
 
حسینی تصریح كرد: نظام سرمایه داری حاكم بر دنیا كه خود را مالك دنیا می داند رسانه ها را در انحصار خود قرار داده است  و حتی بیگانگان و رسانه‌های غربی  انحصار فضای سایبری و مجازی  را به دست گرفته‌اند.
 
وي با اشاره به اینکه امروز برای مقابله با جنگ نرم دشمنان استفاده از فضای مجازی و سایبری اهمیت زیادی دارد، گفت: در فضای رسانه ای سایبری و مجازی باید  انحصار رسانه ای غرب را بشكنیم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نقش دانشجویان امروزه در گسترش فرهنگ و هنر اسلامی مهم است.
 
حسيني افزود : امروزه بايد دانشجویان دانشگاه ها روحیه انقلابی داشته باشند و اگر مسئولان نیز در برخی امور كم توجهی كنند، دانشجویان باید به آنها تذكر دهند.
 
وي با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی در ایجاد روحیه نشاط در جامعه مؤثر است، خاطرنشان كرد: چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نسبت به سال  87 از رشد قابل توجهی برخوردار است.
پربازدیدترین آخرین اخبار