برگزاری کارگاه «آسیب شناسی خوابگاه‌های دانشجویی» در دانشگاه گیلان
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۶۰۷

برگزاری کارگاه «آسیب شناسی خوابگاه‌های دانشجویی» در دانشگاه گیلان

کارگاه آموزشی «آسیب شناسی خوابگاه‌های دانشجویی» 7 شهريور ماه در دانشکده فنی دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.
شاکری نیا در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، از برگزاری کارگاه آموزشی « آسیب شناسی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های استان » خبرداد و گفت: به منظور بررسی و رصد وضعیت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های استان این کارگاه با حضور کارشناسان و صاحبنظران برگزار می شود.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان افزود: در این کارگاه موضوعاتی نظیر عرفان های کاذب و خرافاتی، اعتیاد، بهداشت روانی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
 
شاكري نيا خاطرنشان کرد: در این برنامه 50 نفر از مدیران خوابگاه های دانشجویی دولتی و خودگردان و بخش خصوصی حضور دارند و در پایان دوره گواهی آموزشی مربوطه به آنان اهدا می شود.
 
لازم به ذکر است، این کارگاه روز سه شنبه، 7 شهریور ماه 91 در تالار شهید انصاری دانشکده فنی دانشگاه گیلان برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار