کد خبر:۲۰۲۶۸۳
18 پروژه ورزشی استان فارس در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد
مدیر کل ورزش و جوانان فارس گفت: در این هفته 18 پروژه ورزشی با هزینهای بالغ بر 19 میلیارد و 266 میلیون ریال از اعتبارات ملی در استان فارس به بهره برداری میرسد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سیدغلامرضا کمانه امروز در نشست خبری در اداره کل ورزش و جوانان فارس بیان داشت: در هفته دولت 18 پروژه ورزشی با هزینه ای بالغ بر 19 میلیارد و 266 میلیون ریال از اعتبارات ملی در استان فارس به بهره برداری می رسد.
وی افزود: با بهره برداری از این طرح ها که از مصوبه های سفر رهبر معظم انقلاب، دور دوم سفر ریاست جمهور و طرح های ملی است، سرانه فضاهای ورزشی استان که پیش از این 69 صدم مترمربع بود، به 71 صدم مترمربع خواهد رسید.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس گفت: سرانه فضای ورزشی فارس نسبت به برنامه توسعه پیشرفت خوبی نداشته است، از این رو لازم است برای شکوفایی بیشتر جوانان این استان پهناور زیر ساخت های ورزشی را افزایش دهیم تا به حد نصاب یک متر که در برنامه توسعه اول پیش بینی شده، برسیم.
کمانه تصریح کرد: سیاست ما این است که کیفیت پروژه های ورزشی مورد توجه قرار گیرد و گروه مهندسی اداره کل ورزش و جوانان توجه ویژه ای به این امر دارد تا پروژه های عمرانی با حداکثر کیفیت ممکن و استاندارد در اختیار علاقه مندان به ورزش در استان فارس قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت فیزیکی زمین چمن حافظیه اشاره کرد و گفت: این پروژه بیش از 60 درصد پیشرفت داشته و مقرر شده تا پایان آذر ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس در خصوص ورزشگاه 6000 نفری شیراز از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب هم گفت: این پروژه که در زمینی به مساحت دو هکتار در بزرگراه حسینی الهاشمی احداث می شود مناقصه آن صورت گرفته و پیمانکار هم مشخص شده و اکنون در مرحله تنظیم موافقت نامه با شهرداری هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰