درايت رهبر معظم انقلاب دنيا را خيره كرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۱۲۷
استاد موسسه آموزشي و پژوهشي امام (ره):

درايت رهبر معظم انقلاب دنيا را خيره كرده است

استاد موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) گفت: درابت و موضع گيري‌هاي به جاي مقام معظم رهبري در مواقع بحراني، تمام كشورهاي جهان علي‌الخصوص آمريكا و اسرائيل را خيره كرده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از سمنان، حجت الاسلام ابوطالبي روز گذشته در جمع دانشجويان طرح ولايت استان سمنان در قم گفت: دويست سال پيش، كاشف الغطا حكمي صادر كرده و در آن بيان كرد، من از طرف خدا حكم دارم كه به فتحعلي شاه اجازه دهم كه فرماندهي جنگ ايران و روس را بر عهده بگيرد و اين حرف باعث شد مردم به صحنه بيايند و روس ها را از كشور بيرون كنند؛ اما ضعف فرمانداران باعث شكست ايرانيان شد.
 
وي در ادامه بيان كرد: وقتي ناصرالدين شاه قرارداد تنباكو را با كشور انگليس بست، آيت الله ميرزاي شيرازي چند تلگراف به ناصرالدين شاه مبني بر لغو اين قرارداد زد؛ وقتي قرارداد لغو نشد، تنباكو را كه در آن زمان همچون چاي خوردن ميان مردم بود حرام اعلام كرد و در طي حكمي مصرف و خريد و فروش تنباكو را حكم محاربه با امام زمان(عج) خواند.
 
استاد موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) افزود: مردم به حدي تحت تأثير اين فتوا قرار گرفتند كه تمامي قليان ها را شكستند در اين ميان زن ناصرالدين شاه نيز تمامي قليان هاي دربار را جمع كرد و بيرون انداخت، و اين مصداق سخن پيامبر اكرم(ص) است كه فرمود: فقها حجت من بر شما هستند و من حجت خدا بر شما.
 
ابوطالبي گفت: در جريان انقلاب اسلامي، ماركسيست ها و ليبرال ها با شاه مبارزه مي كردند و مذهبيون هم به رهبري امام خميني(ره) به مبارزه با شاه مي پرداختند؛ ولي ماركسيست ها معتقد بودند كار اصلي را در جريان پيروزي انقلاب آنها انجام داده اند؛ اما بعد از انقلاب اسلامي، امام خميني(ره) قدرت را به نفع خودش گرفته است.
 
وي بيان داشت: اگر نگاهي دقيق تر به تاريخ داشته باشيم خواهيم ديد مردم ايران اسلامي همواره از جان خود، براي حفظ ديانت و صيانت كشور گذشتند و با نگاهي به وصيت نامه هاي شهدا در جملاتي چون « بخاطر حرف امام آمديم،  پشتيبان ولايت فقيه باشيد، حرف امام را زمين نگذاريد و ... » اين موضوع ديده شده و اين حكايت از جان گذشتگي و گوش به فرمان بودن مردم ايران اسلامي است.
 
استاد موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)  خاطر نشان كرد: در فضاي بين المللي دنيا، اتهامات رسانه هاي خارجي به سوي رهبر كشورمان ايران مي باشد؛ زيرا كه فضاي مديريتي رهبرمعظم انقلاب اسلامي ايران، حضرت آيت الله العظمي خامنه اي چه در خارج و چه در داخل كشور، به دست خود ايشان است.
 
ابو طالبي با مروري بر اتفاقات ده سال اخير، چند اتفاق مهم در دنيا را نام برد كه  از آن جمله جنگ 33 روزه لبنان و اسرائيل كه در اوايل جنگ، سيد حسن نصرالله، دبير كل حماس اعلام كرد: ما تل آويو را مي زنيم در پاسخ به اين حرف او، اسرائيل گفت: اگر سيدحسن، تل آويو را بزند ما تهران را خواهيم زد.
 
وي اتفاقات جنگ 33 روزه لبنان را باعث شكست آمريكا و اسرائيل خواند و افزود: اين نشان مي دهد كه جنگ حزب الله و لبنان، جنگ آمريكا با ايران بوده و سرانجام پس از 33 روز، اسرائيل درخواست آتش بس داد. در اين ميان، آمريكا تلاش كرد تا سعد حريري رأي بياورد؛ اما حزب الله و ايران با مجيد ميقاتي همراه و موافق بودند. سعد حريري پس از مدتي به خاطر ناهماهنگي با حزب الله بر كنار شد و مجيدميقاتي نخست وزير شد.
 
استاد موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در ادامه گفت: در كشور مصرنيز پس از انتخاب محمد مرسي براي نخست وزيري، اسرائيل خواست كشتي هاي ايران را در كانال سوئز را مورد حمله قرار دهد؛ ولي با مخالفت دولت محمد مرسي روبرو شد و آنها از محمد مرسي، خواستند تا در جلسه سران غير متعهدها كه در حال حاضر در كشور ايران در حال برگزاري مي باشد، شركت نكند؛ اما وي قبول نكرد.
 
ابوطالبي درخصوص مديريت داخلي مقام معظم رهبري گفت: در بحث مديريت داخلي مقام معظم رهبري مي توان به فتنه 88 در كشور اشاره كرد كه خيلي ها از مقام معظم رهبري خواستند تا صريحا موضع بگيرند؛ ولي ايشان با درايت تمام كه قريب به هشت ماه به طول انجاميد، توانستند آتش اين فتنه را خاموش كنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار