بزرگترین اجماع قرآنی کشور در استهبان / تجلیل از 120 حافظ کل قرآن
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۵۲۸
20 شهریور صورت مي‌گيرد؛

بزرگترین اجماع قرآنی کشور در استهبان / تجلیل از 120 حافظ کل قرآن

مدير مؤسسه موقوفه قرآنی ـ فرهنگی بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از برگزاری بزرگترین اجماع قرآنی کشور در 20 شهریور ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در شیراز،حجت الاسلام علیرضا شاهسونی امروز در نشست خبری در مؤسسه موقوفه قرآنی ـ فرهنگی بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) اظهار داشت: در این مراسم که در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قرآنی استهبان برگزارمی شود از 120 حافظ کل قرآن کریم که در مدت یک سال گذشته در این موسسه موفق به حفظ کل قرآن شده اند تجلیل می شود.
 
وی افزود: این مراسم را که برای یازدهمین سال متوالی برگزار می شود بزرگترين اجتماع قرآنی كشور به شمار می رود و در راستای دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور است.
 
این خادم نمونه قرآنی کشور بیان داشت: از ابتدای تاسیس موسسه قرآنی- فرهنگی موسسه بیت الاحزان تاکنون 620 حافظ قرآن تربیت شده است.
 
شاهسونی تصريح كرد: يازدهمين جشن پايان دوره حافظان كل مؤسسه بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با حضور مديران ارشد قرآنی كشور، مديران اوقاف و امور خيريه فارس، مسئولان و مربيان قرآن شعب مختلف اين موقوفه قرآنی طی مراسم خاصی برگزار می شود كه از عموم مردم قرآن دوست جهت شركت در اين برنامه نورانی دعوت می شود.
 
گفتنی است مراسم ویژه گل باران و استقبال از 120 حافظ کل قرآن کریم عصر روز 19 شهریور ماه از مقابل امامزاده پیرمراد شهرستان قرآنی استهبان برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار