افتتاح و بازدید از چندین پروژه توسط رئیس سازمان بسیج مستضعفین
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۵۴۰

افتتاح و بازدید از چندین پروژه توسط رئیس سازمان بسیج مستضعفین

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از چندین طرح در زنجان بازدید و برخی از این طرح‌ها نیز با حضور سردار نقدی به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، با حضور سردار نقدی ساختمان بسیج دانشجویی استان زنجان افتتاح و به بهره برداری رسید.
 
ساختمان بسیج دانشجویی استان زنجان با زیربنای نزدیک به 600 مترمربع و با هزینه یک میلیارد و 970 میلیون ریال ساخته شده است.
 
همچنین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با حضور در پروژه در حال ساخت مجموعه علمی فرهنگی رزمندگان اسلام در جریان روند اجرایی این پروژه قرار گرفت.
 
سردار نقدی همچنین از ساختمان در حال ساخت آزمایشگاه اردوگاه شهید باکری سپاه انصارالمهدی(عج) اتان زنجان بازدید کرد.
 
دیدار با بسیجیان استان زنجان از دیگر برنامه سردار نقدی در استان زنجان بود که عصر امروز برگزار شد و بسیجیان استان در حسینیه فاطمه الزهرا (س) سپاه انصارالمهدی (عج) یک نشست صمیمی با رئیس سازمان بسیج مستضعفین برگزار کردند.
 
دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران از دیگر برنامه‌های سردار نقدی در استان زنجان بود.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین در جمع خبرنگاران از ساخت 3 هزار و 500 مرکز آموزشی در کشور توسط بسیج مستضعفین تا پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد.
 
سردار نقدی همچنین از افتتاح 1000 سالن ورزشی تا پایان سال در سطح کشور خبر داد و گفت: استعدادسنجی و استعدادیابی از اهداف برگزاری برنامه‌های بسیجیان است.
 
وی همچنین به برگزاری برنامه‌های حلقه‌های صالحین اشاره کرد و افزود: در حال حاضر تعداد این حلقه‌ها حدود 200 هزار حلقه در سطح کشور است.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با اشاره به اینکه دشمن در صدد ضربه زدن به ایران اسلامی در عرصه فرهنگی است، اظهار داشت: دشمن برای ضربه زدن به فرهنگ ایران اسلامی همواره تلاش‌ می‌کند و این ملت غیور جمهوری اسلامی ایران است که به دشمنان اجازه نمی‌دهد و فرصت‌ها را از آنها می‌گیرند.
 
سردار نقدی تصریح کرد: دشمن به تهاجم فرهنگی تکیه کرده است و از حمله نظامی به ایران ترس و واهمه دارند
پربازدیدترین آخرین اخبار