کد خبر:۲۰۴۵۵۹
اردوی صحرایی جان نثاران ولایت در سروستان برگزار میگردد
مسئول عملیات گردان 117 امام سجاد(ع) خرامه با اشاره به حضور بیش از 30 نواحی سپاه فارس و شهرستان های این استان در اردوی صحرایی جان نثاران ولایت گفت: بیش از 85 نفر از بسیجیان گردان 117 امام سجاد(ع) خرامه در این اردوی صحرایی شرکت خواهند كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علیرضا ایزدی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور بیش از 30 نواحی سپاه فارس و شهرستان های این استان در اردوی صحرایی جان نثاران ولایت گفت: بیش از 85 نفر از بسیجیان گردان 117 امام سجاد(ع) خرامه در این اردوی صحرایی شرکت خواهند.
وی بیان داشت: این اردو به مدت دو روز در اردوگاه چهل چشمه سروستان از 18 شهریور ماه آغاز خواهد شد.
مسئول عملیات گردان 117 امام سجاد(ع) خرامه ادامه داد: در این اردوی صحرایی بسیجیان گردان 117 امام سجاد(ع) خرامه با برگزاری تمرین های تاکتیکی رزم، استتار، اختفا، کمین و ضدکمین، تاخت، رزم شبانه و پیاده روی برد بلند با تجهیزات توان نظامی خود را به نمایش خواهند گذاشت.
ایزدی تصریح کرد: این اردو با هدف ترويج روحيه وفاداري، حماسه رزم، پاسداري از کيان انقلاب اسلامي و آمادگي فکري، روحي و جمعي بسيجيان و بالا بردن توان رزمی، تاکتیکی و فراگیری آخرین تاکتیک های رزمی برگزار می گردد.
وی گفت: این اردو به همت لشکر عملیاتی 19 فجر استان فارس برگزار می گردد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰