مستند اهالی سینما در واکنش به هتک حرمت پیامبر (ص) ساخته می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۶۱۸

مستند اهالی سینما در واکنش به هتک حرمت پیامبر (ص) ساخته می‌شود

مستندی از واکنش اهالی سینما نسبت به هتک حرمت پیامبر اعظم (ص)؛ به تهیه کنندگی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ساخته می‌شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ضمن اعلام انزجار نسبت به هتک حرمت ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) در تولید فیلم موهن آمریکایی- صهیونیستی اعلام کرد: با همراهی خالصانه فیلمسازان متعهد ایران اسلامی، مستندی تهیه کرده و ضمن نمایش در جشنواره بین المللی سینماحقیقت، نسخه‌ای از آنرا برای دبیرکل سازمان ملل متحد ارسال خواهد کرد.
 
در همین ارتباط مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از عموم فیلمسازان، خاصه مستندسازان غیور کشور دعوت بعمل می‌آورد تا طی روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری (۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۱) ضمن حضور گسترده در این «مرکز» و واکنش علیه هتاکی به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص)، خشم و نفرت خود از این جنایت شنیع را هریک به مدت حداکثر «یک دقیقه» در برابر دوربین مستند اعلام نمایند.
 
این فیلم بعنوان بیانیه تصویری معترضانه، پس از آماده سازی نهایی در بخش ویژهٔ ششمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت روی پرده رفته و نسخه‌ای از آن، با هماهنگی وزارت امور خارجه به «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل متحد ارائه گردد و به این شکل، واکنش جامعه سینمای ایران نسبت به این گناه عظیم تجلی خواهد یافت.
پربازدیدترین آخرین اخبار