کد خبر:۲۰۵۷۱۶
اقدام نفرتانگيز به ساحت پيامبر(ص) دامنگیر سرمداران کاخ سیاه ميشود
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور چناران با صدور بیانیه ای در محکوم کردن اهانت به ساحت پیامبر(ص) تاکید می کند: اقدام نفرت انگيز و بي شرمانه دست اندركاران استكبار جهاني و زور گويان رژيم منحوس صهيونيستي به ساحت مقدس پيامبر اعظم (ص) دامن گیر سرمداران کاخ سیاه خواهد شد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور چناران با صدور بیانیه ای در محکوم کردن اهانت به ساحت پیامبر(ص) تاکید می کند: اقدام نفرت انگيز و بي شرمانه دست اندركاران استكبار جهاني و زور گويان رژيم منحوس صهيونيستي به ساحت مقدس پيامبر اعظم (ص) که قلب امت اسلامي را جريحه دار کرده است بدون تردید بی پاسخ نخواهد ماند و تبعات این تمسخر و توهین ها دامن گیر سرمداران کاخ سیاه خواهد شد.
در این بیانیه با بیان اینکه دولت مردان آمریکایی صهیونیستی توهین به مقدسات ادیان را آزادی بیان می دانند تاکید می کند: بر طبق بسیاری از کنوانسیون های حقوق بشر از جمله اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل متحد مصوب 1948، ماده 19 کنوانسیون بین المللی مدنی و سیاسی، کنوانسیون حقوق بشر مصوب 1969، اعلامیه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد در 1996، بیانیه اجلاس سران سازمان ملل متحد در 12 دسامبر 2003 و بیانیه مصوبه اجلاس دوربان در سال 2003، که در آنها توهین به ادیان و چهره های آسمانی محکوم شده است ، با این حال تحقیق درباره خرافه هولو کاست را جرمی سنگین و نا بخشودنی می دانند.
این بیانیه می افزاید: امروز بیش از هر دوره دیگر مردم دنیا که شاهد افول قدرت های سرمایه داری هستند نیاز به معنویت دارند، از این رو بنگاه های بزرگ قدرت و ثروت دست به دامن توهین وهجو گویی به مقدسات اسلامی در قالب پروژه اسلام هراسی زده اند وبا کور دلی تمام در صدد ایجاد چهره ای خشن از دین خوبی ها و پیامبر مهربانی ها هستند.
در این بیانیه شورای بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور چناران ضمن محکوم کردن ساخت فیلم موهن این اقدامات بی شرمانه را نشانه ضعف و ترس استکبار جهانی می داند و بیداری اسلامی منطقه را گویای این واقعیت می شمارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰