تشکل های دانشجویی قم اهانت به پیامبر (ص) را محکوم کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۸۹۱

تشکل های دانشجویی قم اهانت به پیامبر (ص) را محکوم کردند

تشکل های دانشجویی استان قم در پیام هایی، اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) و مقدسات اسلامی را محکوم کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، مسلمانان در سراسر دنیا در پی اهانت به ساحت پیامبر(ص) به پا خواسته و به خروش آمده اند. مسلمانان اقصی نقاط جهان این اهانت را محکوم کرده و خواستار اقدام جدی در برابر این بی احترامی می باشند.
 
مردم ایران اسلامی نیز در راهپیمایی روز آخر هفته گذشته که پس از اقامه نماز جمعه برگزار شد، این اقدام اهانت آمیز را محکوم کرده و آمریکا و استکبار جهانی را عامل اصلی این اقدامات دانستند.
 
مجمع تشکل های دانشجویی استان قم نیز این اقدام را محکوم کرده و بیانیه ای در مقابل این اقدام ناشایست صادر کرده است.
 
تشکل های دانشجویی استان قم شامل جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی، بسیج دانشجویی دانشگاه قم، جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل پردیس قم دانشگاه تهران، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد، دانشجویان انقلابی دانشگاه مفید، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی، جامعه اسلامی دانشگاه قم، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور، انجمن اسلامی، دانشجویان مستقل دانشگاه قم، بسیج دانشجویی پردیس قم دانشگاه تهران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همگام با دیگر قشرهای جامعه اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) را محکوم کرده و خواستار اتحاد و همدلی و همچنین اقدام جدی مسلمانان در برابر این اهانت شدند.
 
در این راستا علما، مراجع، طلاب و روحانیون حوزه های علمیه نیز اقدامات اهانت آمیز در فیلم آمریکایی صهیونیستی را محکوم کرده و خواستار اقدام جدی مسلمانان و علمای اسلام در برابر این بی احترامی شدند. 
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار