خشم دشمن از روند بیداری اسلامی عامل هتک حرمت پیامبر (ص) است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۶۳۳
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد:

خشم دشمن از روند بیداری اسلامی عامل هتک حرمت پیامبر (ص) است

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه خود اعلام کرد: علت اقدام توهین آمیز و کینه توزانه مربوط به خشم مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا از ناکامی های غرب در بیداری اسلامی و از بین بردن حکومت قانونی و مشروع سوریه می باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد در خصوص محکومیت ساخت و انتشار فیلم موهن و حمایت از اقدامات مسلمانان در سراسر جهان آمده است: چند سالی است که توطئه ها و سیاست های پشت پرده نظام سلطه در جهان به رهبری یهودیان صهیونیسم و با همکاری دولت سینه چاک آمریکا در حمایت این دولت غاصب، جهت خدشه دار کردن ساحت مقدس ختم المرسلین، پیامبر رحمت و مغفرت، رسول اکرم (ص) و قرآن کریم با استفاده از ابزار های تبلیغی و رسانه ای در جهان و با هدف اهانت به اعتقادات مذهبی و دینی مسلمانان جهان با پخش فیلم موهن از ایشان و قرآن سوزی در ماه های گذشته باعث خشم و بیداری مسلمین و اتحاد شیعه و سنی و اعتراض مسلمانان جهان شده است.

این بیانیه افزوده است: اکنون که این دولت های دیکتاتور موقعیت خود را در مقابل این بیداری اسلامی و جهانی، کوچک و در حال نابودی می­بینند، سعی در منحرف نمودن اذهان عمومی دنیا دارند، تا شاید با این سیاه نمایی و جنجال های تبلیغاتی، کمی از فشار های مردمی و مشکلات اقتصادی بر آنها کاسته شود.

این بیانیه تاکید کرده است: به طور قطع علت دیگر این اقدام توهین آمیز و کینه توزانه مربوط به خشم مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا از ناکامی های غرب در بیداری اسلامی و از بین بردن حکومت قانونی و مشروع سوریه می باشد.

در پایان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با اعلام هم صدایی با تمام مردم مظلوم و مستضعف جهان و بویژه مسلمانان همیشه بیدار، ضمن اعلام انزجار و نفرت از مسببین این توطئه اهانت آمیز، همه آحاد امت اسلامی را به هوشیاری بیش از پیش دعوت نموده و از مسئولان امر در سیاست خارجی و قوه قضائیه کشورمان مجدانه درخواست می نماید تا این حادثه در مجامع و محاکم بین المللی، علیه این جنایتکاران ساکت ننشینند.
پربازدیدترین آخرین اخبار