احمدي نژاد در ديدار رييس جمهور بوليوي:
تحريم ملت ها ضعف مستکبران در مقابل کشورهاي مستقل است
رئيس جمهوري اسلامي ايران تاکيد کرد: از سوي مستکبران بين المللي عليه کشورهاي مستقل از موضع قدرت نبوده و نشان دهنده ضعف اين کشورها در رويارويي با منطق کشورهاي مستقل است.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمود احمدي نژاد که به منظور شرکت در شصت و هفتمين مجمع عمومي سازمان ملل متحد به نيويورک سفر کرده است، در ديدار با اوو مورالس رييس جمهور بوليوي با ابراز رضايت از سطح مطلوب روابط دو کشور، از همراهي اين کشور در برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران تشکر کرد و گفت: بايد هر چه زودتر ساختارهاي لازم براي عملياتي کردن اهداف جنبش را طراحي و اجرايي کنيم.
رئيس جمهور با ستايش مواضع عدالتخواهانه بوليوي در عرصه بين المللي و حمايت و همراهي اين کشور با ملتهاي مستقل افزود: ايران و بوليوي همواره مانند دو برادر در کنار هم خواهند بود.
احمدي نژاد با بيان اينکه تحريمها و فشارهاي زورگويان بين المللي عليه کشورهايي چون ايران و بوليوي از موضع قدرت نبوده بلکه نشان دهنده ضعف اين کشورها در رويارويي با منطق کشورهاي مستقل است، اظهار داشت: دشمنان ملتهاي مستقل خودشان بهتر از هر کس ديگر مي دانند که اين فشارها و تحريمها راه به جايي نخواهد برد.
رئيس جمهور تاکيد کرد: قلدرهاي بين المللي آنقدر درگير مشکلات اقتصادي و داخلي خودشان شده اند که پس از اين ديگر نمي توانند خيلي در امور ديگر کشورها دخالت کنند و اين فرصت مناسبي براي رشد و پيشرفت اين کشورها خواهد بود.
اوو مورالس رييس جمهور بوليوي نيز در اين ديدار با تبريک برگزاري موفق اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران، حمايت خود از مصوبات اين اجلاس و همراهي کشورش در تلاش براي تحقق اهداف جنبش عدم تعهد را مورد تاکيد قرار داد.
وی با اعلام خشنودي از روابط رو به گسترش دو کشور، خواهان تقويت هر چه بيشتر همکاريها و مناسبات همه جانبه ايران و بوليوي شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰