کد خبر:۲۰۷۷۵۲
احمدی توکلی در دانشگاه امام رضا(ع):
مجلس در استفاده غلط از ارز نقدي شريك دولت است
نماینده مردم تهران با بيان اينكه بازار ارز دچار بحران اعتماد است، بيان كرد: مجلس در مصرف ارز نفتي شريك كامل دولت است و در استفاده غلط از ارز نقدي نيز شريك دولت ميباشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، احمد توكلي عصر امروز در همايش «از اقتصاد دوران دفاع مقدس تا اقتصاد مقاومتي» در دانشگاه امام رضا (ع) كه به همت بسيج دانشجويي اين دانشگاه برگزار شد، به بررسي نواسانات بازار ارز پرداخت و گفت: اين اتفاق كه از آذرماه سال 90 آغاز شد در اقتصاد ايران بيسابقه بود.
وي افزود: افزايش شتابنده نرخ ارز طي دو ماه آذر و دي ماه سال 90 ارزش پول ملي را كاهش داد كه در اين راستا 55 درصد كاهش ارزش پولي را داشتيم و در واقع ارزش دلار 1.5 برابر شد.
نماينده مجلس نوسانات ارز را جدا از رشد و ايجاد كننده بلاتكليفي دانست و افزود: نوسانات ارز طي اين 9 ماه باعث نااطميناني شده است كه اين امر ضد توليد و سرمايهگذاري عمل ميكند و باعث افزايش سفته بازي ميشود.
توکلی در خصوص عواملي كه بازار ارز را به اين وضعيت رسانده است، گفت: چهار پنجم درآمد ارزي از نفت و ميادين گازي است و دولت بزرگترين مالك ارز در ايران می باشد.
نماينده مجلس بي كفايتي پولي و اقتصادي دولت را يكي از عاملهاي اصلي نوسانات ارز دانست و گفت: هر چه مقامات در خصوص بازار ارز و سكه ميگويند خلاف درميآيد بانك مركزي بسياري از كارشنان زبده خويش را از دست داده است و مقامات مهمترين وظيفه خود را اطاعت از رئيس جمهور ميدانند حتی اگر خاسته وي غير علمي و غير كارشناسي باشد.
وی با بيان اينكه بازار ارز دچار بحران اعتماد است و مديريت پول و ارزي و مديريت اقتصادي كشور ناتوان شده است، نقش دولت را در بازار ارز پررنگ دانست و بيان كرد: مجلس در مصرف ارز نفتي شريك كامل دولت است و در استفاده غلط از ارز نقدي نيز شريك دولت ميباشد.
ادامه دارد ...
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰