دولت تصمیمی برای جداسازی وزارتخانه‌های ادغامی ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۹۹۵
میرتاج الدینی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت تصمیمی برای جداسازی وزارتخانه‌های ادغامی ندارد

معاون نظارت بر اجرای قانون اساسی رئیس جمهور گفت: دولت هیچ تصمیمی برای جداسای وزارتخانه‌های ادغام شده ندارد.
حجت الاسلام میرتاج الدینی در گفت‌وگو با خبرنگار دولت «خبرگزاری دانشجو»، درباره برخی اخبار و شایعات مبنی بر جدا شدن وزارتخانه های ادغام شده از هم گفت: این خبر صحت ندارد.

وی افزود: خبرسازی کار سختی نیست، هر فردی می تواند درباره یک موضوع حرفی بزند و رسانه ها هم که به دنبال خبر جدید هستند آن را منتشر می کنند.

معاون رئیس جمهور در نظارت بر اجرای قانون اساسی ادامه داد: ممکن است رسانه ها از کسی که در معرض سوال است، سوالی بپرسند و آن فرد هم جوابی بدهد و همان جواب را منتشر کنند ولی در دولت چنین چیزی وجود ندارد.

میرتاج الدینی خاطرنشان کرد: کسانی که اینگونه اخبار را منتشر می کنند، مقاصد سیاسی و یا انگیزه تاثیر گذاری دارند اما چنین چیزی در دولت وجود ندارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار