کد خبر:۲۰۸۳۱۷
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان:
صندلیهای خالی در سخنرانی احمدینژاد کار تبلیغاتی و تکراری رژیم صهیونیستی است
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان گفت: صندلیهای خالی در سخنرانی احمدینژاد کاری تبلیغاتی و تکراری از سوی رژیم صهیونیستی بود که هیچ تاثیری نگذاشت.
مصیب نظری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، تصریح کرد: خالی کردن صندلی ها در زمان سخنرانی احمدی نژاد که همچون دوره قبل این بار هم تکرار شد، کاری تبلیغاتی و تکراری از سوی رژیم صهیونیستی بود که نه تنها بر دیگران تاثیر نگذاشت؛ بلکه در تصاویر دیدیم کشورهای متحدشان چون فرانسه سخنرانی رئیس جمهور را به دقت گوش و نکته برداری می کردند.
وی افزود: سفر رئیس جمهور به نیویورک و سخنرانی وی در مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر موجی از نگرانی و ترس را در میان مقامات خارجی ایجاد کرد و جای هیچ تعجبی هم نیست که سفر رئیس جمهور کشورمان به نیویورک، حالت جنجالی به خود بگیرد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان بیان داشت: کشورهای غربی و از جمله آمریکا و اسرائیل غاصب با کینه دیرینه از جمهوری اسلامی ایران و به رغم حرف های تکراری خود از جمله برای منحرف کردن افکار عمومی جهان، نتانیاهو در حالی که تصویر کاغذی از یک بمب فتیله ای را در دست داشت بار دیگر با فرافکنی علیه ایران، دشمنی آشکار خود را علیه ایران به نمایش گذاشتند.
نظری ادام داد: سخنرانی ریاست جمهور که با سیری تاریخی و متکی بر حوادث تاریخی بین المللی همراه بود با استفاده از مشترکات بین ادیان و ملت ها و با دیدی واقع گرایانه نسبت به تحولات تاریخی مطرح شد.
وی تصریح کرد: رئیس جمهور با دعوت همه ملت به عدالت با محوریت مهرورزی و دور از تبعیض نژادی با اعلام این مطلب که از نسل حضرت آدم (ع) هستیم و سرخ پوست، زرد پوست، سفید و سیاه از یک نسل هستیم و همه باهم برابر و برادرند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: احمدی نژاد با یادآورشدن حوادث تلخ بشر از جمله جنگ جهانی اول و دوم، جنگ ویتام، جنگ تحمیلی عراق بر ایران عاملان این تحولات را گوش زد کرد.
نظری تصریح کرد: در واقع سمت و سوی سخنرانی رئیس جمهور بیشتر برای ایجاد تردید در نظم موجود در جهان که عامل اصلی ایجاد بحران های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی زیست محیطی موجود که برگرفته از نگاه سرمایه داری غرب که حاکم بر سازمان های بین المللی به خصوص شورای امنیت و سازمان ملل متحد و غیره است، مطرح شد.
وی بیان داشت: رئیس جمهور در عین اقتدار مواضع جمهوری اسلامی را مطرح کرد و کارایی این سازمان ها را زیر سوال برد و مطالبی که بیشتر توجهات را به خود جلب کرد اعتراض به انحصار حق وتو به چندین کشور و ابزاری شدن سازمان ملل و شورای امنیت و دفاع از مردم فلسطین که در عین قابل فهم بودن برای دیگر کشورها و عموم روشن و صریح مواضع جمهوری اسلامی را بیان کرد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان در پایان به کار تبلیغاتی و تکراری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و یادآور شد: نتانیاهو بار دیگر برای منحرف کردن افکارعمومی جهان از زرادخانه سلاح های کشتار جمعی اسرائیل مدعی شد، هیچ چیز خطرناک تر از یک ایران هسته ای برای منطقه نیست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰