احمدی نژاد در نشست خبری - 6
اتهامات روزنامه شرق بايد در دادگاه رسيدگي شود/ اندازه نتانیاهو همان کشیدن نقاشی است
رئيس جمهور با اشاره به اقدامات هيئت نظارت در بستن روزنامه شرق گفت: اقدام وزیر درست نبوده و اتهامات اين روزنامه بايد در دادگاه رسيدگي شود.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، احمدي نژاد در ادامه نشست خبري خود در پاسخ به سئوالي در خصوص تصميمگيريهاي مستقل قوه قضائيه و آزادي بيان در مطبوعات و رفتار صورت گرفته در مقابل روزنامه شرق گفت: مشي دولت در هفت سال گذشته روشن بوده است و دولت آزادانهترين رفتار را داشته است البته بايد توجه كنيم كه ما به آزادي مطبوعات پايبنديم.
وي افزود: رفتار وزير ارشاد اشتباه بوده اما ارزشهاي دفاع مقدس براي همه مهم است و بايد به آن احترام گذاشته شود، البته اتهام وارد شده به روزنامه اثبات نشده و بايد در دادگاه مورد بررسي قرار گيرد و كسي نميتواند برداشت شخصي خود را در اين خصوص اعمال كند و نظر شخصي من قطعاً اين است كه اين رفتار اشتباه بوده است البته اين يك دستور نيست.
رئيس جمهور در پاسخ به سئوالي در خصوص دستگيري مشاور مطبوعاتي رئيس جمهور و هدف توهينكنندگان به دولت گفت: چرا اين مسئله را از من ميپرسيد بلكه بايد از كساني سئوال كنيد كه اين كار را انجام دادهاند.
وي گفت: حتماً اتفاق بزرگي رخ داده بود كه ده دقيقه مانده به سخنان رئيس جمهور در سازمان ملل اين كار صورت ميگيرد و ما در نيويورك به جاي اينكه راجع به جنايتهاي صهيونيستها صحبت كنيم بايد به دنبال جواب دادن به اتفاقات داخل ايران ميبوديم.
احمدينژاد افزود: به نظر ميرسد اتهامات وارد شده به آقاي جوانفكر واهي است و كسي توهين به رهبري را نميپذيرد و البته من پيگيري خواهم كرد.
رئيس جمهور در خصوص سئوالي در زمينه افزايش قيمتهاي كالاهاي اساسي و تاثير آن در جامعه و برنامه دولت در اين زمينه گفت: دولت با تمام توان پيگير مسئله است و بايد قبول كنيم كه يك جنگ اقتصادي و رواني در حال انجام است و سايرين حتي صدا و سيما بايد در رفع مشكلات در كنار دولت باشند.
وي افزود: ايراد اتهام به سوي دولت مسئلهاي را حل نميكند و مسلماً ملت ايران از اين حوادث سنگين با سرافرازي عبور خواهد كرد.
احمدي نژاد تاكيد كرد:در حال بررسي مسئله هستيم و از مردم ميخواهيم آرامش را حفظ كنند و اوضاع ناآرام به بازار مراجعه نكنند چرا كه در اين قضيه خيلي از افراد ضرر خواهند كرد و مطمئن باشند كه دولت با تمام توان در حال رسيدگي به اين مسئله است.
رئيس جمهور در خصوص سئوالي در مورد رفتار نتانياهو در سازمان مل و رفتار ساير مقامات صهيونيست گفت: دليل عصبانيت و رفتار توهين آميز آنها در سازمان ملل اين بود كه آنها طراحي كردهبودند كه در سفر نيويورك ما را وارد بازي طراحي شده خودشان بكنند.
وي افزود: مهمترين بخش نقشه آنها ايجاد و افزايش تنش در ميان ملتهاي منطقه است و در ميزگردها و تبليغات نيز ما را به مقابله فراخواندند و اين بهترين هديه به آنها بود كه ما طوري رفتار كنيم كه ماجراجويهاي آنها به گردن ما بيافتد.
احمدي نژاد تاكيد كرد: هيئت ايراني با هوشمندي توانست ملت ايران را به درستي به جهانيان معرفي كند و بسياري از رسانههاي آنها بعد از رفتار آن صهيونيست باز مانده بودند كه چگونه موضع بگيرند و اگر بي احتياطي ميكرديم ادبيات مورد نظر آنها توليد ميشد.
رئيس جمهور افزود: خط سرخ و سفيد و مشكي و نقاشي نشان داده شده در سطح همان افراد است و البته نقاشيشان نيز زياد خوب نبود.
وي تاكيد كرد: ما سي و سه سال است كه در تهديد زندگي ميكنيم اما اين رفتار از كساني كه مدعي حقوق بشر و دموكراسي هستند بعيد بود.
رئيس جمهور با اشاره به رفتار مقامات آمريكايي گفت: وقتي به آنها ميگويند جو جنگي است نه اينكه مردم واقعاً طرفدار جنگ هستند بلكه اين يك كار رواني است و به گونهاي رفتار ميكنند كه مردم جنگ را باور كنند و البته ما با مردم آمريكا حرف زديم و گفتيم كه مشكلي براي رابطه و مذاكره نداريم بلكه مشكل از دولتمرداني است كه از وحشيانهترين رفتارها حمايت مي كنند.
وي گفت: حتي اين مسئله را طرح كرديم كه ما بالاخره متوجه نشديم كه رژيم صهيونيستي قالب بر آمريكا است يا آمريكا قالب بر رژيم صهيونيستي.
رئيس جمهور تصريح كرد: كساني كه در داخل صحبت ميكنند مراقب باشند كه آب به كاسه دشمن نريزند و البته مسلماً چهار نفر عاقل در جمع آنها پيدا ميشود كه گوش آن نقاش را بكشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰