سرطان عامل 12 درصد مرگ‌هاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۸۱۸
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

سرطان عامل 12 درصد مرگ‌هاست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کارهای علمی صورت گرفته در زمینه سرطان در دنیا گفت: سرطان عامل 12 درصد مرگ‌هاست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، ارسلان داداشی پیش از ظهر امروز در سمینار سرطان های شایع گیلان که در بیمارستان پورسینای رشت برگزار شد، با اشاره به کارهای علمی صورت گرفته در زمینه سرطان در دنیا تصریح کرد: با وجود شیوع بالای سرطان در دنیا بدلیل تحقیقات علمی مناسب، مرگ و میر بالای سرطان در دنیا سیر نزولی یافته است؛ در حال حاضر سرطان عامل 12 درصد مرگ ها است.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه سرطان معده و ریه از سرطان های شایع در دنیا محسوب می شوند، بیان داشت: در دهه 60 تا 70 بدلیل افزایش مصرف توتون و تنباکو انتظار افزایش سرطان ریه پیش بینی می شد.
 
داداشی با اشاره به کسب مقام دوم گیلان در ثبت سرطان ادامه داد: تا سال 89 بیش از 2500 مورد سرطان در گیلان ثبت شد.
 
وی به آمار سرطان های شایع در استان اشاره کرد و گفت: وضعیت سرطان معده و پستان در استان گیلان نگران کننده است.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیشترین سرطان های شایع در استان گیلان را سرطان های پوست، معده، پستان، مثانه، روده برزگ، مری، سیستم خونی و رتیکولوآندوتلیال، رکتوم، ریه و پروستات عنوان کرد.
 
داداشی اثربخش ترین برنامه برای پیشگیری و کاهش بیماری های غیرواگیر را بهبود شیوه زندگی در همه ابعاد بیان کرد و گفت: 1.3 درصد موارد سرطان ها از طریق رژیم غذایی سالم، نگهداری وزن در حد طبیعی و فعالیت بدنی قابل پیشگیری است.
پربازدیدترین آخرین اخبار