آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۸۵۰

فردا صبح؛ تجدیدبیعت دانشجويان خراسان شمالي با آرمان‌هاي امام و انقلاب

دانشجويان خراسان شمالي ساعت 5:30 فردا صبح در گلزار شهداي بجنورد با آرمان‌هاي امام و انقلاب بيعت مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، دانشجويان خراسان شمالي ساعت 5:30 فردا صبح در كنار امامزاده سيدعباس‌ابن موسي‌بن جعفر در گلزار شهداي بجنورد با آرمان‌هاي امام و انقلاب تجدید بيعت مي‌كنند.

براساس اين گزارش، دانشجويان در كنار گلزار شهداي براي سلامتي مقام معظم رهبري دعا مي‌كنند و پس از آن با پياده‌روي به ميدان حضرت قائم (عج) مي‌روند تا از رهبر معظم انقلاب استقبال كنند.

همچنين ديگر اقشار مردم همزمان با نماز صبح در محل مسجد انقلاب زيارت آل ياسين و دعاي فرج را قرائت مي‌كنند و ساعت 5:30 صبح در ميدان شهيد نغمه‌خواني مي‌كنند و به سمت ميدان حضرت قائم(عج) مي‌روند.

صبح فردا پاييز خراسان شمالي بهاري مي‌شود و ماه مهرماه به مهر رهبر معظم انقلاب غرق در شادي و سرور مي‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار