کد خبر:۲۰۹۹۶۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
85 درصد پزشکان در طرح پزشک خانواده شرکت کرده اند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه 85 درصد پزشکان در طرح پزشک خانواده شرکت کرده اند، گفت: برخی از پزشکان ادعا دارند هزینه های آنها پرداخت نشده در صورت چنین ادعایی می توانند با شماره تماس 2930 مشکل خود را پیگیری کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمد هادی ایمانیه امروز در نشست خبری در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به طرح خانواده در استان فارس بیان داشت: تا کنون دو میلیون و 600 هزار و 70 نفر در طرح پزشک خانواده در استان ثبت نام کرده اند.
وی افزود: از این تعداد حدود 800 هزار نفر مربوط به روستاییان می باشد و 500 هزار ثبت نام هم مربوط به نیروی انتظامی و نیروهای مسلح بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه 85 درصد پزشکان استان در این طرح شرکت کرده اند، تصریح کرد: برخی از پزشکان ادعا دارند هزینه های آنها پرداخت نشده در صورت چنین ادعایی می توانند با شماره تماس 2930 مشکل خود را پیگیری کنند.
ایمانیه ادامه داد: در طرح پزشک خانواده قرار نیست که در آینده از کسی پولی گرفته شود، مردم توجه کنند که هزینه ای در صورت ثبت نام طرح پزشک خانواده پرداخت نکنند.
وی با اشاره به این مهم که کسی که در طرح پزشک خانواده ثبت نام کرده در صورت نوشتن دارویی توسط پزشک منتخب خود باید داروی رایگان بگیرد، تصریح کرد: این مهم به جز در مورد گرفتن حق فنی که طبق قانون داروخانه باید پرداخت شودو داروهای ویتامینی و تغذیه ای هزینه ای نباید بابت دارو پرداخت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه آزمایشگاه های استان از امروز تا پنجشنبه آینده فرصت دارند که طبق مصوبه جدید قراداد با دانشگاه ببندند، گفت: از بستن قرارداد 70 درصد را بیمه و 30 درصد را خود بیمار باید بپردازد و اگر آزمایشگاهی قرارداد خود را نبندد حق بیمه او ساقط خواهد شد.
ایمانیه عنوان کرد: تغییر پزشک خانواده طبق قانون مصوب این طرح در طول سال فقط دوبار و آن هم پس از گذشت سه ماه انجام می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.