همه قدرت مرد در قدرت اقتصاد نیست، بلکه در عاطفه هم هست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۱۱۸
یک کارشناس ارشد خانواده:

همه قدرت مرد در قدرت اقتصاد نیست، بلکه در عاطفه هم هست

یک کارشناس ارشد مشاور خانواده در خصوص اقتصاد مرد در ازدواج گفت: مرد عزت و شکوه خود را در قدرت تامین دهی می‌بیند؛ اما همه قصه در قدرت اقتصاد نیست، بلکه در عاطفه هم است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حمید حبشی روز گذشته در همايش خانه و خانواده با عنوان «مديريت عقل و عشق در ازدواج» که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، معیارهای ازدواج را سن، زیبایی، مهر و انس، اشتغال، اقتصاد، تحصیلات، خانواده و فرهنگ نام برد و در خصوص زمان ازدواج گفت: زمانی می توانیم بگوییم زمان ازدواج رسیده که دختر یا پسر درک و برداشت از ازدواج داشته باشند و بتوانند مسئولیت زندگی را بر عهده بگیرند.

وی بیشترین مشغله و گرایش به جنس مخالف را در دوران نوجوانی دانست و بیان داشت: در این دوران هیچ کدام از دختر و پسر در حد ازدواج نیست همچنین توانایی انجام این کار در نوجوانان بسیار جزئی است.

حبشی ادامه داد: بحث زیبایی در ازدواج یک امر خصوصی است که حس پذیرش در خانم ها شدیدتر از آقایان است و اگر از سمت مرد پذیرش نشوند، دچار مشکل روحی می شوند.

این مشاور خانواده در خصوص حج تقیف تصریح کرد: این حج در نسل امروز ما خیلی کم شده است.

وی افزود: در اشتیاق باید یک کارشناس معتمد نظر بدهد در انزجار هم اگر همه تناسب ها مثبت بود تحت تاثیر اطرافیان قرار نگیرد و سه راه داریم که اگر دختر یا پسر به تردید در ازدواج دچار شد از آن تردید خارج شود که گسترش شناسایی، رفتن به سراغ کارشناس معتمد و استخاره از جمله عوامل آن است.

حبشی گفت: دوران راهنمایی و دوسال اول متوسطه دوران نوجوانی، دوسال دوم متوسطه دوران جوانی و از آن به بعد دوران بزرگسال نام دارد که درک و برداشت یک دختر نوجوان از ازدواج خیلی سطحی است.

کارشناس ارشد مشاور خانواده با اشاره به زیبایی آقایان و خانمها، ولی نا امن بودنشان افزود: اینها معلوم نیست تا کجا پیش می روند و باید در سطح بینش و رفتار تغییراتی دهند.

وی در خصوص اقتصاد مرد در ازدواج بیان کرد: مرد عزت و شکوه خود را در قدرت تامین دهی می بیند، همه قصه قدرت در قدرت اقتصاد نیست، بلکه در عاطفه هم است.

حبشی ادامه داد: دلیل تفاوت اختلاف نظر والدین و فرزندان این است که والدین در ساختار زندگی اند؛ ولی فرزندان در رشد عاطفی اند.

کارشناس ارشد مشاور خانواده با اشاره به وضعیت اقتصادی مرد در ازدواج خاطرنشان کرد: مرد در بدو ورود آن چیزی است که در زمان خواستگاری بوده چون مردان یک جا نمی توانند بمانند و ساختار زندگی خود را تغییر می دهند.

وی سه ویژگی اساسی برای اقتصاد مرد را مهم دانست و افزود: در مسیر تامین دهی، همت اشتغال و پشتیبانی خانوادگی از مهمترین ویژگی های اقتصاد مرد است که اگر داشته باشد برای ازدواج مانعی ندارد.
 
حبشی خاطرنشان کرد: شناسایی دادن و شناسایی گرفتن، بینش های اساسی، طرح زندگی، امکانات زندگی، روش و منش در زندگی، محاسن و معایب، خوشامد و بدامد، سوابق در صورتی که مستمر باشد و مستند داشته باشد، اعتقادات و روحیات ازجمله سوالات و اطلاعاتی است که باید در زمان خواستگاری در اختیار طرفین قرار بگیرید. 
پربازدیدترین آخرین اخبار