کد خبر:۲۱۰۴۶۴
صندوق بين المللي پول آمريکا و اروپا را مسئول بحران اقتصاد جهاني مي داند
رئیس صندوق بین امللی پول و وزرای دارایی جهان، آمریکا و اتحادیه اروپا را مسئول بحران مالی جهان دانسته و از آنها خواستند مشکلات بدهیهای خود را حل کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سه روز گفتگوهای رؤسای صندوق بین المللی پول، بانک جهانی، مقامات بانکهای مرکزی و وزرای دارایی برخی کشورها در توکیو پایتخت ژاپن به صدور توافقنامه ای ختم شد که در آن آمریکا و اتحادیه اروپا مسئول بحران مالی و اقتصادی جهان اعلام شده است.
در این توافقنامه از آمریکا و اتحادیه اروپا که بخش عمده ای از اقتصاد جهان را تشکیل می دهند خواسته شده تا چاره ای برای حل بحران بدهیهای خود پیدا کنند.
امضا کنندگان این توافقنامه بر این باورند بحران در اقتصادهای آمریکا و اروپا مانع بزرگی برای رشد اقتصادهای نوظهور است. البته چین وزیر دارایی خود را به این نشست نفرستاده بود زیرا میزبانی این نشست را ژاپن بر عهده دارد که هم اکنون درگیر مناقشه ارضی با چین است.
قرار است صندوق بین المللی پول شش ماه دیگر پیشرفتهای حاصل از این توافق را بررسی کند. قرار است نشست بعدی این صندوق در واشنگتن برگزار شود.
هم اکنون کسری بودجه آمریکا یک تریلیون و یکصد میلیارد دلار است. گر چه کسری بودجه دولت آمریکا در مقایسه با سال گذشته دویست میلیارد دلار کاهش داشته است اما هنوز در مقایسه با کسری بودجه پیش از سال دوهزار و هشت بسیار بالاست.
لاگارد: اقدام بانکهاي مرکزي اقتصاد کشورهاي نوظهور را بي ثبات مي کند
مدیرکل صندوق بین المللی پول نیز روز یکشنبه در توکیو اعلام کرد اقدام بانک های مرکزی کشورهای ثروتمند برای مقابله با بحران، این خطر را دارد که با ایجاد «عدم توازن» و «حباب» در بازارهای مالی، اقتصاد کشورهای نوظهور را بی ثبات کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو ،کریستین لاگارد در پایان مجمع سالانه صندوق بین المللی پول گفت سیاست های پولی انعطاف پذیر ممکن است موجب جاری شدن سرمایه ها به سوی اقتصادهای نوظهور، ایجاد حباب در بازارهای مالی و پدید آمدن عدم تعادل مالی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.