آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۵۲۰

کتاب تغذیه ورزشی در دانشگاه گيلان منتشر شد

کتاب «تغذیه ورزشی، مقدمه‌ای بر تولید انرژی و عملکرد ورزشی» ترجمه حمید محبی، استاد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان منتشر شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، کتاب تغذیه ورزشی (مقدمه ای بر تولید انرژی و عملکرد ورزشی) اثر آسکرای. جاکندروپ و مایکل گلیسون با ترجمه حمید محبی، استاد گروه فیزیولوژی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در 564 صفحه از سوی انتشارات حتمی منتشر شد.
 
این کتاب ترجمه اثری با عنوان Sport Nutrition: An Introduction to Energy Production and Performance در 13 فصل و پنج پیوست و واژه نامه تخصصی با عناوین « اصول کلی تغذیه»، «منابع سوخت عضله و متابولیسم فعالیت ورزشی»، «انرژی»، «تخلیه معده ای، هضم و جذب»، «کربوهیدرات ها»، «چربی»، «پروتئین و اسیدهای آمینه»، «نیاز به آب و تعادل مایعات بدن»، «ریز مغذی ها: ویتامین ها و مواد معدنی»، «مکمل های غذایی»، «کنترل وزن»، «اختلالات تغذیه ای در ورزشکاران»، «تغذیه و عملکرد ایمنی در ورزشکاران» نوشته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار