يكي از نشانه‌هاي بصيرت، دشمن شناسي و دشمن ستيزي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۵۷۱
هدايتخواه:

يكي از نشانه‌هاي بصيرت، دشمن شناسي و دشمن ستيزي است

نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ضورت شناخت دشمن‌ به تلاش دشمن براي غفلت ما از اين مهم اشاره كرد و گفت: يكي از نشانه هاي بصيرت، دشمن شناسي و دشمن ستيزي است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، ستار هدايت خواه روز گذشته در همايش تداوم طرح ولايت با اشاره به ضرورت دشمن شناسي بيان داشت: براي رسيدن به هر راهي بايد موانع حركت به سمت كمال را شناسايي كرده كه اين شناسايي موانع در مسير حركت يك اصل است كه در منابع ديني ما از آن به دشمن شناسي تعبير مي شود.

وي افزود: اولين تعبير از دشمن، دشمن خداست و با توجه به اينكه انسان موحد همه ي امور فكري و عملي اش را بر اساس توحيد تنظيم مي كند، در نگاه كمال طلبانه وي هر چه مانع كمال انساني بوده و بر سر راه ايشان به سمت كمال مانع ايجاد كند، دشمن است كه يكي از نشانه هاي بصيرت، دشمن شناسي و دشمن ستيزي است.

هدايت خواه شرط پيوستن به ولي الله را بيزاري جستن و مبارزه با دشمن اولياء خدا دانست و گفت: بدون ولاي منفي (تبري) تحقق ولاي مثبت (تولي) ممكن نيست.

وي افزود: يكي از شگردهاي دشمن اين است كه القا مي كند كه خبري نيست و دشمن وجود ندارد و توهم است تا ما را به خواب غفلت فرو ببرد وليكن در قرآن مرتب به ما تذكر داده مي شود كه دشمن درون و بيرون خود را بشناسيد.

استاد دانشگاه علوم پزشكي ياسوج دشمني كردن را چيزي غير از نفرت و كينه عنوان كرد و گفت: جنگيدن با دشمنان عين محبت است و آنجايي كه با كفار و دشمنان مي جنگيم به اين خاطر است كه مانعي بر سر راه رشد و كمال ديگران هستند و جهاد مسلمانان اين است كه در پيكر جامعه بشري اعضاي فاسد اگر از بين نروند كل پيكره را خراب مي كنند كه بايد اين اعضا خراب را بيرون انداخت كه اين امر از جلوه هاي محبت است و نشاني از كينه در آن وجود ندارد.

نماينده سابق مجلس با اشاره به ساخت فيلم موهن اين حركت را ناشي از كينه اي از اسلام و مسلمين دانست كه به خاطر اين كينه  از اين گونه حركات خود دست بر نخواهند داشت.

هدايتخواه به دلايل كينه دشمن از اسلام اشاره كرد و گفت: يكي از اين دلايل مبناي استراتژيك دشمن در برخورد با ماست و در هجمه فرهنگي گام هايي را بر مي دارد كه اولين گام  تخريب فرهنگي، مرحله دوم تحديد حوزه فرهنگ و گام سوم تحميل فرهنگي مي باشد كه در مرحله اول خاكريز هاي اول كه سنگر مقدسات است را تخريب مي كنند.
 
وي به موضع گيري برخي روشن فكر نمايان در مقابل فتواي تاريخي حضرت امام در مورد سلمان رشدي  اشاره كرد و گفت: اين كه مهاجراني در رد آيات شيطاني كتاب نوشت، اين بود كه اعلام نمايد راه برخورد با سلمان رشدي روش امام و دستور قتل وي نيست بلكه بايد بايد با كار فرهنگي با او برخورد كرد!

نماينده سابق مجلس افزود: فتواي حضرت امام (ره) باعث شد كه حتي خيلي از موسسات چاپ كتاب جرأت نكردند اين كتاب را چاپ و توزيع نمايند كه در غير اين صورت با توطئه اي كه راه اندازي كردند به تيراژ ميلياردي مي رسيد.

وي با اشاره به مشكلات اقتصادي اخير بيان داشت: برخي نا خواسته و براي اينكه كار را راحت كنند مي گويند كه فشار هاي دشمن باعث اين اتفاق شده و هدف آنها اين است كه مردم را به ستوه بياورند كه از مبارزه با امريكا خسته شوند كه اگر خيلي بخواهيم براي عوامل خارجي و تحريم ها وزن قايل شويم، در اين قضيه بيش از 30 درصد شرايط اقتصادي اخير ريشه در تحريم ها ندارد و 70 درصد آن عامل داخلي است.
پربازدیدترین آخرین اخبار