آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۸۰۹
نشست بررسی عملکرد جهادگران -3

کارنامه کارگروه اشتغال گروه جهادی علم و صنعت در سال تولید ملی

مسئول کارگروه اشتغال گروه جهادی دانشگاه علم و صنعت به تشریح کارنامه کارگروه اشتغفال گروه جهادی علم و صنعت در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی پرداخت.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مجید علی‌مراد در نشست خبری که در خبرگزاری دانشجو برگزار شد، بیان داشت: امسال هنگام ورود گروه‌های جهادی به منطقه هلیدان لیستی از آموزش‌های ارائه شده به مردم در اختیار ما قرار گرفت، اما متاسفانه هیچ یک از این آموزش‌ها به مردم داده نشده بود و روستاییان هیچ هنری را به طور کامل یاد نگرفته بودند.

وی گفت: دانشجویان دانشگاه علم و صنعت موفق شدند با دعوت از کشاورزان نمونه، آموزش کاشت گندم را به مردم ارائه دهند.

مسئول کارگروه اشتغال گروه جهادی دانشگاه علم و صنعت همچنین از آموزش ساخت چاروق توسط تنها استاد آموزش چاروق در کشور خبر داد و گفت: استاد محمدی‌زنجانی با همکاری کمیته امداد امام خمینی به منطقه هلیدان دعوت شد و ساخت چاروق را که نوعی کفش سنتی است، به جوانان آموزش داد.
 
علی‌مراد در ادامه از اجرای طرح زنبورداری در منطقه کبیرکوه خبر داد و افزود: این طرح حاصل پژوهش‌های دانشجویان در منطقه بود که پیش‌بینی می‌شود در یک سال‌ آینده 25 میلیون تومان درآمدزایی داشته باشد.

وی با اشاره به وجود شرایط آب و هوایی برای پرورش گیاهان دارویی در منطقه هلیدان گفت: کاشت و بسته‌بندی گیاهان دارویی توسط یکی از استادان این رشته به جوانان آموزش داده شد تا آنها بتوانند برای خود اشتغال‌زایی کنند.

مسئول کارگروه اشتغال گروه جهادی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه ساخت کارگاه‌های قالیبافی در بیرون از منازل برای مردم منطقه هلیدان و زرین‌‌آباد نتیجه‌ چندانی ندارد، گفت: با توجه به اینکه مردان این منطقه تمایل ندارند زنان‌شان برای کار به بیرون از خانه بروند، ما به جای راه‌اندازی کارگاه قالیبافی، دار قالی را در خانه روستاییان برپا کردیم.

علی‌مراد بیان داشت: با همکاری استانداری ایلام و کمیته امداد امام خمینی دارهای قالی در خانه‌ روستاییان هلیدان و زرین‌آباد برپا و قرار شد کمیته امداد استان مسئولیت فروش فرش‌ها را بر عهده گیرد.

استادان دانشگاه علم و صنعت مشکلات تعطیلی کارخانه‌های ایلام را بررسی کردند

این دانشجوی جهادگر در ادامه از برگزاری اردوی جهادی استادان دانشگاه علم و صنعت خبر داد و گفت: استادان دانشگاه از کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل ایلام بازدید کردند و عوامل تعطیلی کارخانه‌ها را مورد بررسی قرار دادند.

وی همچنین گفت: این کارخانه‌ها به دلایلی مثل نداشتن قطعات لازم، مشکلات انبارداری، طرح‌های توسعه‌ای و دانش فنی تعطیل شده‌اند که قرار است استادان با رفع این مشکلات و ساخت قطعات لازم کارخانه‌ها را دوباره راه‌اندازی کنند.
 
اجرای طرح مرتع‌داری در منطقه زرین‌آباد

مسئول کارگروه اشتغال جهادی دانشگاه علم و صنعت گفت: امسال دانشجویان جهادگر طرح مرتع‌داری را با هزینه 50 میلیون تومان در منطقه زرین‌آباد به اجرا گذاشتند.

علی مراد افزود: طرح مرتع‌داری می‌تواند منطقه زرین‌آباد را از لحاظ دامپروری متحول کند.

وی با اشاره به طرح راه‌اندازی کارخانه تولید تانن از بلوط گفت: مطالعات امکان‌سنجی این برنامه در حال اجراست که با راه‌اندازی آن، تنها کارخانه ساخت تانن از بلوط در کشور ساخته می شود.

شرکت بازرگانی فروش محصولات روستاییان راه‌اندازی شد
 
این دانشجوی جهادگر بیان داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ما در منطقه زرین‌‌آباد و هلیدان این بود که تولیدات مردم جایی برای عرضه و فروش داشته باشد؛ بر این اساس با کمک یکی از دانشجویان زرین‌آبادی یک شرکت بازرگانی برای فروش محصولات روستاییان در تهران راه‌اندازی شد.
 
علی‌مراد افزود: این شرکت بازرگانی که دو ماه پیش راه‌اندازی شده قرار است صنایع دستی، چاروق، تولیدات گیاهان دارویی و فرش‌های دستباف زنان روستایی را با قیمت مناسب به فروش برساند.
 
وی با تاکید بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های منطقه برای ایجاد اشتغال گفت: در ایلام با روستایی آشنا شدیم که حدود 300 فارغ‌التحصیل بیکار در آنجا زندگی می‌کردند، در حالی که در نزدیکی همین روستا معدن سنگی وجود دارد که بیکار و معطل مانده است.
 
مسئول کارگروه اشتغال گروه جهادی دانشگاه علم و صنعت ادامه می‌دهد: قرار است با همکاری وزارت صنایع و معادن، این معدن که پودر سنگ برای لوازم آرایشی تولید می‌کند، دوباره شروع به کار کند و جوانان منطقه در آن مشغول شوند.

لزوم راه‌اندازی مرکزی برای همکاری سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر و جهادگران

این دانشجوی جهادگر با تاکید بر همکاری جوانان جهادگر با سرمایه‌گذاران و خیران گفت: می‌توان مرکزی برای همکاری سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر با گروه‌های جهادگر ایجاد کرد تا حاصل تلاش جهادگران با قدرت بیشتری در مناطق محروم به اجرا درآید.

وی در ادامه افزود: متاسفانه تمام طرح‌های تحقیقاتی دانشجویان برای حل مشکلات کشورهای پیشرفته است، در حالی که دانشمندان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌توانند پایان‌نامه‌ها و تحقیقات خود را بر اساس حل مشکلات مردم کشور خودمان پی‌ریزی کنند.
 
علی‌مراد با تاکید بر لزوم ورود مشکلات مردم مناطق محروم به دانشگاه‌ها گفت: در بازدید از کارخانه‌های ایلام متوجه شدیم برخی کارخانه‌ها به دلایل بسیار ساده‌ای تعطیل شده‌ بودند، در حالی که متخصصان دانشجو و متخصصان دانشگاه‌های کشور خودمان به راحتی قادر به حل این مشکلات هستند.

تدوین نرم‌افزار اطلاعاتی جهادگران توسط دانشجویان علم و صنعت

وی در ادامه از تهیه نرم‌افزاری خبر داد که می‌تواند مشکلات جهادگران در مناطق محروم را حل کند و گفت: این نرم‌افزار تمام نیازهای گروه‌های جهادی را در زمینه‌های اشتغال، کارآفرینی و پژوهش رفع می‌کند.

این دانشجوی جهادگر با تاکید بر لزوم راه‌اندازی مرکز علمی برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی دانشجویان جهادگر گفت: با راه‌اندازی یک مرکز علمی و فناوری، طرح‌های اشتغال‌زایی جهادگران که حاصل سال‌ها تحقیق و پژوهش در منطقه است، به خوبی اجرایی می‌شود.

علی‌مراد همچنین گفت: متاسفانه در حال حاضر هیچ جایی برای شناسایی متخصصان اردوهای جهادی وجود ندارد، در حالی که می‌توان یک بانک اطلاعاتی از متخصصان گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف تهیه کرد تا جهادگران بتوانند از مشاوره و توان فکری یکدیگر در حرکت‌های جهادی استفاده کنند.

این دانشجوی جهادگر در پایان با تاکید بر لزوم همکاری خیرین با جهادگران گفت:‌ همکاری خیرین در رفع محرومیت از مناطق محروم کشورمان می‌تواند گره بسیاری از مشکلات را بگشاید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار